30 листопада на каналі СТБ стартували прямі ефіри вокального шоу “Х-фактор-10”, куди пройшли 12 вокалістів, які подолали всі етапи відбору на кастингах і в тренувальному таборі.

Нагадаємо, що кожен тренер вибрав по три учасники.

Перший прямий ефір був приурочений суперхітом. А головною новиною вечора стало повернення Андрія Данилка.

Відкрила прямий ефір військовослужбовець Юлія Бордунова. Перед виходом на сцену наставник дівчини Ігор Кондратюк повідомив радісну новину – Юля чекає дитину. Учасниця з’явилася перед глядачами з животиком і з піснею Насті Каменських – “Обіцяю”.

Оля Полякова зазначила, що вагітність змінила Юлю, і вона з воїна перетворилася в тендітну і ніжну дівчину. Співоча няня Людмила Базелюк з Козятинщини вийшла на сцену в яскравій сукні-вишиванці і з віночком на голові. Жінка виконала хіт Олега Винника – “Вовчиця” в новому аранжуванні. Судді похвалили учасницю за виступ, вони назвали виконання душевним і чуттєвим. “Мені дуже сподобалася інтерпретація саме ваша, тому що вона була така ніжна. Ви її заспівали по-доброму, по-теплому, по-українськи”, – сказала Настя Каменських. Учасниця з ефектною зовнішністю вінничанка Анна Іваниця підготувала для першого прямого ефіру трек Siren song епатажної виконавиці MARUV.

Кондратюк розкритикував вибір пісні, а ось Данилко виступ сподобався. Наставниця вокалістки Оля Полякова похвалила дівчину і назвала її готовою артисткою.

Підопічні Андрія Данилка гурт ROMAX заспівав запальну пісню “Найкращий день”, яку виконують Потап і Олег Винник. Насті Каменських дуже сподобався виступ хлопців.

Так, за підсумками глядацького голосування і рішення суддів проект покинули: дует “Чудові”, Юлія Бордунова, Юрій Каналош і Людмила Базелюк. Таким чином в кожній команді залишилося по два учасники.

Валентина Лісова