20 листопада в бою з окупантами на території Доне­цької області важкі мінно-вибухові поранення отримав наш земляк Антон Сергієнко. 26-річному жителю Жмеринки розірвало черевну порожнину, поранено легені та усі м’які тканини тіла.

Після надання першої допомоги бійця доправили у лікарню Бахмута, де він переніс сім операцій та втратив багато крові. Він перебуває у реанімаційному від­діленні на штучній вентиляції легень, потребує дороговартісного лікування. Лікарі зазначають – Антон відчайдушно бореться за життя. Поряд із ним – мама. Хлопець — випускник школи-ліцею, Браїлівського ліцею, після армії вирішив захищати державу в лавах Збройних сил України.

Додамо, що в той день, як поранили Антона, ще шестеро воїнів отримали травми внаслідок об­стрілів. Сталося це біля Зайцевого, позиція противником пристріляна вже давно. Влучили просто в траншею, де проходили бійці. У штабі ООС наголосили, що українська сторона двічі просила режим тиші, щоб надати допомогу пораненим. Окупанти погоджувалися надати «тишу», але продовжували обстріл.

Картка для допомоги: ПриватБанк 4731 2191 0302 2939, мама Наталя Сергієнко

Віталіна Володимирова