«Прихворіла моя подруга, я вирішила її провідати. Але коли йшла дорогою, то жахнулась!

Чому всюди у Якушинцях і Зарванцях є асфальт, вулиці гладенькі, а на Шевченка на яр – немає? Невже моя подруга Пасєка Люба, яка вік відробила у нашому селі і в торгівлі, і бригадиром, і агрономом, — не заслужила на старість років ходити по асфальту, а не по ямах і вибоїнах? Її дідусь працював першим головою якушинецького колгоспу, а мама була відомою п’ятисотенницею. Хіба можна це все перекреслити і забути? Пане голово, не діліть нас на «чорних» і «білих». Ви ж очолюєте багату Якушинецьку ОТГ, то невже не можете знайти кошти на асфальтування цього яру?» — написала наша читачка із приміських Якушинець.

Сільський голова Василь Романюк відзначив, що до Якушинецької ОТГ входять села Зарванці, Березина, Лисогора, Ксаверівка, Майдан, Слобода-Дашковецька і Якушинці.

– Територія об’єднаної громади дуже велика. Асфальтування доріг – це пріоритетний напрямок у нашій роботі, — наголосив Василь Романюк. — Працюємо згідно з планом, насамперед, забезпечуємо тверде покриття на центральних вулицях. Адже в Майдані, наприклад, і досі в центрі села тільки в чоботах можна пройти. Можу твердо пообіцяти, що на всіх вулицях нашої громади буде асфальт, але не одразу на всіх! Спочатку доводимо до ума центральні сільські вулиці, а потім беремось за такі «яри» як вул. Шевченка у Якушинцях.