Участь у змаганнях взяли дівчата з дорослої та юніорської груп підтримки спортивного клубу «Вінницькі вовки». Команди виступали в категорії «Sport Team» та отримали в ній беззаперечну перемогу — привезли зі змагань у Києві одразу два кубки та золоті медалі за перші місця. Таким чином наші чирлідерки вкотре відстояли звання кращих в країні.

– Ukraine Cheer Cup – одна з найграндіозніших подій року у сфері чирлідингу. Чемпіонат проходить два дні та об’єднує всіх любителів цього яскравого виду спорту з усієї України. Загальна кількість учасників сягає близько 120 команд кожного змагального дня. Ми готувались до Кубку України більше місяця. Вирішили зробити абсолютно нову цікаву програму, особливу увагу звертали на станти, вау-ефекти та піраміди, адже це обов’язкові елементи будь-якого чирлідерського виступу. Також втілили в життя ідею з новими костюмами та дещо незвичними для себе танцювальними образами, – діляться учасниці «Wolves Cheerleaders».

– Останній тиждень тренувались кожного дня в посиленому режимі, адже хотіли гідно представити рідний клуб та своє місто. Юніорська команда теж посіла перше місце у своїй віковій категорії.

Дівчата дивували усіх складними підтримками та запальними танцями. Це вже не перша перемога в арсеналі юних красунь, однак зупинятись на досягнутому вони не збираються.

Віталіна Трудько