Батько 3-х дітей, віруючий парафіянин протестантської церкви, який до цього вважався зразковим сім’янином, допоміг дружині розвинути власний бізнес… раптом загуляв. Поїхав на відпочинок навіть не із коханкою – а коханцем!

Дружина спочатку не вірила. Як і рідні. Думали, що це якесь ділове відрядження. Але коли побачила фото щасливої пари двох чоловіків – зрозуміла: її чоловік гей. Ну, принаймні бісексуал.

Марина, найближча подруга, з етичних міркувань назвемо її так, ді­литься з нашим журналістом, що ще тішила себе ілюзіями, що це щось тимчасово помутилось в голові творчого чоловіка. Приїде — покається. А ти пробач – налаштовували її друзі, бо ж троє дітей.

Он дружина відомого політика-гея — Росіта – так живе все життя. І нічого – терпить і доньку виховує.

Але чоловік не лише змінив свою орієнтацію. Він офіційно заявив, що тепер жити хоче лише із своїм обранцем. Дітям допомагатиме і готовий пояснити, що кохання не обирає, а він такий від народження. Хотів жити традиційно, але не вийшло!

Дружина шокована. Як пояснити дітям, що їхній татко вчора ще був найкращим у світі і любив їх… А сьогодні покинув, і навіть не через іншу жінку, а чоловіка, якого покохав.

Уявіть, в родині справжня депресія. Дружина, рідні бояться на вулицю вийти! Бо хоча Україна заявила, що вона визнає всіх, але в побуті існують зовсім інші устої.

Як буде далі – чи залишиться відомий модельєр жити у Вінниці, чи перебереться до Києва чи, може, Європи, де в нього є можливість працювати – покаже час.

Але, погодьтесь, це для Вінниччини сенсація і шок. Бо не часто в зрілому віці самодостатні чоловіки аж так змінюють свою орієнтацію. Та ще й публічно!