У Великобританії пройшов один з найпопулярніших конкурсів краси – Міс Світу-2019.

За головну корону поборолися красуні з 114 держав. Грандіозний конкурс пройшов в Лондонському виставковому залі. Саме там організатори встановили чималий подіум, по якому йшли ефектні красуні з усього світу. За правилами конкурсу, дівчата презентували свій талант, фігуру в купальнику, особливий наряд, який показував культуру країни, і розкішну вечірню сукню. За результатами всіх етапів Міс Світу-2019, корону і престижний титул отримала представниця Ямайки Тоні-Енн Сінгх.

У той же час 24-річна українка Маргарита Паша увійшла в 40 найкрасивіших дівчат. Вже після конкурсу харків’янка вирішила прокоментувати результати голосування. Відповідне повідомлення вона розмістила на інстаграм-сторінці.

Дякую всім за підтримку! Ви найкращі! Топ-40, вважаю величезним проривом, оскільки було дуже багато гідних представниць європейських країн, які не пройшли, у них грандіозні проекти і візитки! – написала Маргарита Паша.

Красуня публічно привітала п’ятірку переможниць Міс Світу-2019, в яку увійшли конкурсантки з Ямайки, Франції, Індії, Нігерії та Бразилії. Вона зазначила, що їх благодійні проекти можуть вразити кожного. А ось в Україні реалізувати свої задуми вкрай складно, переконана Маргарита Паша. Причина в усьому – нестача фінансування від держави.

Відзначимо, що красуня їздила до Лондона із сукнею, яку їй пошила вінницька дизайнерка Катерина Лукашик.Маргарита продефілювала в яскраво-червоній сукні з ефектним декольте, розрізом до стегна і довгим шлейфом.

Завжди ставлю на меті створити ще кращу сукню за ту, яка, наприклад, була минулого року. Й коли конкурс проходить, то ще за рік я починаю думати над ідеєю, обмірковую кольори, слідкую за модою та трендами. Цього разу я створила для дівчини червону сукню, адже цей колір для мене символізує перемогу, — розповідала нам Катерина Лукашик. – Він сильний. Психологічно ми бачимо яскраві кольори найпершими, і звичайно, це колір, який надає певну енергетику. Якщо об’єднати роботу однієї людини, то це понад 400 годин. Ми підрахували. Спершу працювали 8 осіб комплексно, потім об’єдналися по три. У сукню додали моделюючий корсет, в якому можна буде побачити тонку талію Маргарити і її поставу, а також гарний повітряний шлейф. На всі примірки Маргарита приїжджала до Вінниці.

Віталіна Володимирова