Бо в п’ятницю 13-го «Слуга» Пашковський прийшов до  мерії із тортом «Рошен», щоб під  «відосік» запросити мера Сергія Моргунова на сенсаційні викриття на Форумі… Мер Вінниці запрошення не прийняв, а сюрпризний торт  нардеп покинув  на рецепції «Прозорого офісу».

Втім, це був лише початок!

Бо в суботу в готелю “Франція” із 10-ї  ранку почали збиратись відомі  активісти, народні депутати, представники НАБУ, поліції та СБУ та хлопці, як із спортзалу… Лише прокуратура не прийшла на презентацію  «корупції по-вінницьки», бо за словами нардепа Пашковського «раптом всі там похворіли»…

До речі, місце проведення заходу  приховували до останнього…  Може тому, що  перед початком форуму роздавали газету партії проросійського блогера Шарія про «Вінницю і Вінницьких»?

І вже перші слова та заяви ведучої форуму Ольги Маліновською  здивували і розчарували багатьох присутніх в залі?

– Сьогодні на форумі не буде питань і відповідей.  Ми  прийшли не ставити питання і це наше  правило! Бо всі ми хворі – хворі корупцією, коли даємо у садочку, школі, лікарні чи посадовцю! Але ми  не можемо відповідати за гріхи чиїсь. Тому всю інформацію передаємо в  правоохоронні органи… Бо нас вже називали популістами, але карних справ Вінниця досі не побачила., – заявила керівник Медіа-центру “Власно”.

Цікаво, що серед головних спікерів та організаторів антикорфоруму  біля нардепа від Команди Зе окрім  Ольги Маліновської, Володимира Воловодюка та Віталія Дужака раптом «засвітилась»     депутатка Вінницької міської ради ще чи вже не із  “Батьківщини”  Ганна Давиденко. І одразу в кулуарах форум заговорили, що Ганна, можливо, піде на вибори мера в 2020-му саме від «зелених»…?  Бо із розкрученими «кадрами» у  вінницьких «Слуг» поки що зовні  не густо.

А ще досить підозріло утримались від  гучних публічних  викриттів  корупціонерів по 4-х темах  – «Вишенське озеро, забудова міста, облводоканал і дитячі садочки» два  народних  депутати  від Вінниці по 11-му та 12-му округах Максим Пашковський  і Анатолій Драбовський від “Слуги народу”…

Більше читайте в газеті «33-й канал» №52 від 18.12.2019 р.