Оця ось ве-ли-чез-на-а дуля, яку тиче, при розгляді бюджету на 2020 рік, відома, (багатьох скликань), депутатка від партії Ляшка, лідер цієї партії – в недалекому минулому голова районної організації партії “Батьківщина”, а зараз – ще й голова постійної комісії, член президії ради, дуже авторитетна в районного начальства на чолі з головою райради – екс-начальником міліції часів Януковича С.Гаджуком, особа – директор фейкового, не існуючого насправді “КП Ямпільська кіномережа”, через яке прокачано колосальну купу бюджетних і позабюджетних коштів – Людмила Кінзерська – адресована (її дуля), на мою думку, всій нашій більш, як 40 тисячній районній громаді, яка зовсім скоро має стати єдиною ОТГ.

Ось що ви, громадо, матимете від тієї кіномережі, ось які фільми, який прибуток від кіномистецтва. Та й, врешті, й від тих більш, як двохсот нібито ваших мільйонів районного бюджету. А ще, на моє тверде переконання, ця велика дуля адресована начальникам районної поліції, СБУ, Вінницькій державній будівельній інспекції, слідчому Ямпільського райвідділу поліції Олегу Медвідю, який саме зараз розслідує кримінальне діяння цієї особи не за кінотеатр, а за ст.171 КК – перешкоджання в журналістській діяльності.

Друзі, крім цієї дулі на тій сесії нічого більш відвертого, цікавого не було. Бо що тут казати, як за словами самого голови бюджетної комісії пана Комара весь районний бюджет прийняли миттєво без жодного обговорення! Мені, правда, як депутату, відчепно дали на це всього одну хвилину, чуєте – ОДНУ ХВИЛИНУ – і все! Більше нікому не давали й стільки. Але що можна сказати за одну хвилину про купу грошей, які пішли по за хмари? Ваших грошей, громадо. Але ви не хвилюйтеся – районні ЗМІ вам згодують цю лапшу на раз два. Аж оближитеся. І ще й дякуватимете цій районній шайці-лєйці. І знову їх обирете. Бо такі ви… Вам плюють в одну щоку, а ви другу підкладаєте.

До речі, про ці ЗМІ, яким кинули з барського плеча більш, як пів мільйона бабла, на цій сесії, той же пан Комар, наче він до цього зовсім не причетний, сказав, що вони спеціалізуються на облизуванні районного начальства і стверджував, що значно більше отримує інформації про роботу райради з моїх  інтернетівських публікацій, ніж з районної газети “Ямпільські вісті” і запропонував віддати мені ті сотні тисяч, які відписали на цю газету. Звісно, його чисту правду і благородні наміри ця компанія дєрєбанщиків не підтримала.

Велика Кісниця, і не надійтеся – збудована у вашому селі без будь-яких дозвільних документів церква Московського Патріархату – “прокатіт”! Як і реконструкція фасаду кінотеатру в Ямполі, який вже нічим не нагадує ні кіно, ні театр. Це звичайна циганська барахолівка тепер. Яка, за словами голови райради С.Гаджука росте в ціні завдяки пані Кінзерській. Тільки от не розумію який придурок ту їх ціну їм заплатить за це хрен знає що. А за незаконно збудовану церкву, за словами пана Комара, заплатять (любителі московського партріархату) хіба що чотириста гривень штрафу. Отака от індульгенція дешева – будуйте на халяву ще, хто гроші має халявні і «кришу».

І ще не хвилюйтеся – ранг голові райради С.Гаджуку успішно одноголосно підняли фінасово настільки наскільки треба. А вам яке до того діло? Як і до його пенсії міліцейської, зарплати в райраді?

Ця сесія кинула через бедро нардепа Генадія Вацака, за спробу відірвати від цього Ямпільського царства два села до Бабчинецької громади тай розійшлася на три місяці на канікули.

Позаштатний кореспондент «33 каналу»,
депутат Ямпільської райради