А не приватні, де за бабло і по понятіях – хочу беру хочу ні…

Так, я дійсно підтримала рішення більшості депутатів і не проголосувала за відчуження від Вінницького онкоцетру 30 відсотків землі. Бо мої колеги дослідили це на комісії, зокрема представник медицини і голова комісії з запобігання корупції Андрій Вигонюк застеріг, що у цьому рішенні є корупційна складова. Бо землю хоче відчужувати приватна особа і про хоспіс там ні слова.

ТИМ БІЛЬШЕ ПРИВАТНИЙ! Я дуже багато знаю в цьому місті! Статус і професія така! І знаю тисячі прикладів, коли “благими намірами” стелилась дорога в пекло для моїх земляків і співвітчизників! Коли крали десятиліттями все і безбожно!!!!Тому наполягаю, що депутати і влада мають зробити все, щоб в онкоцентрі таки дійсно з’явився хоспіс – АЛЕ ДЕРЖАВНИЙ І ДЛЯ УСІХ!.І без відчуження нашої землі. Можна і треба добудувати поверх чи приміщення, чи прибудувати – слава Богу там місце є.

Цього чорноротого піару, який зараз вилився на мене, газету, колег -депутатів лиш за те, що стали на сторону правди і об’єктивного відтворення дійсності ми не боїмось! Бо служимо правді і справедливості вже 30 років.

Я, як засновник “33-го”, заслужена журналістка, делегована читачами і їхньою однією із найбільших в області підтримкою для того, що ВІДДАВАТИ А НЕ БРАТИ! Я не хрещуся привселюдно, а просто МАЮ В СЕРЦІ БОГА І УКРАЇНУ.

І мені не дорікають за вкрадені гектари землі, ділянки біля рік і озер, за лобізм і ненаситність до майна громади! Ні дня не була на державній службі, першою жінкою в Україні разом із колегами створила незалежну газету “33 канал”. І вона сьогодні є найтиражнішою і уже 25 років у Вінницькій області, входить в трійку найтиражніших газет України. Визнана кращою в Україні серед регіональних газет. А “Молодіжка” – найкращою серед молодіжних ЗМІ!

Що заробили про те звітуємо .Думаю маємо моральне право запитати і проконтролювати, куди йдуть податки і майно, сплативши 380 млн. в бюджет від нашої медіакорпорації!

Не гроблю я газету тим, що захистила інтереси громади, навіть коли мені пригрозили “не лікувати мене і колег по фракції та їхніх рідних” коли проголосую проти відчуження землі.. Бо правдою не гроблять! І за ці дні отримали ми за об’єктивне висвітлення теми в тому числі із погрозами депутатки тисячі схвальних листів і коментарів. В тому числі і від медперсоналу онкодиспансеру. Який також підтримує позицію ПОБУДУВАТИ ХОСПІС, АЛЕ ЯК ВІДДІЛЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ЛІКАРНІ! А не приватний, де власниками виявляться родичі керівництва чи їхніх кумів! Але не можуть це сказати відкрито через тиск! І не важко здогадатись який він, коли вже депутатам і власнику ЗМІ ставлять такі ультиматуми НЕ ЛІКУВАТИ!!!

Товариство, У ВІННИЦІ ВСІ ВСЕ ЗНАЮТЬ! а те що цього не бачать правоохоронці – говорить якраз про ту корупційну складову!

Знаю я і журналісти нашого видання, хто насправді неодноразово затівав чорні плани проти нашої медіакорпорації і газети. Як в т.ч. і дружина відомого керівника пошти приходила і ставила ультиматуми підлеглому керівнику -” угробити цю газету любою ціною”.

І у неї від цього навіть був нервовий стрес! НЕ вийшло? І не вийде!

ОХ ЯК ЖЕ МИ БАГАТО ВСЬОГО ЗНАЄМО! Тому раджу не розпочинати із чорного піару – а САМОАНАЛІЗУ СВОЇХ ДІЙ І ВЧИНКІВ! БО НАЙБІЛЬШИЙ СУД – ЦЕ СУД СВОЄЇ СОВІСТІ

… ЗРОЗУМІЛО, ЯКЩО ВОНА Є

А тепер звертаюсь до усіх жителів області – кожен 3-й українець – стає жертвою онкололічних хвороб! Тому ми маємо не стимулювати приватні центри родинного бізнесу керівників, а вимагати зробити безкоштовним лікування в онкоцентрах, кваліфікованої діагностики, щоб не було так як наприклад у випадку із моїм батьком – два місяці до того онколог первиної ланки “виключає” цей діагноз. А через два місяці уже в онкоцентрі діагностують 4-ту невиліковну стадію! Люди вже квартири, останні корови продають, щоб пролікуватись, в борги залазять! Хіба це правильно?????

Люди, якби ви знали скільки біля цієї онколології

завелось аферистів… Та що я вам кажу – це пережив чи ще переживе багато хто! Як ці приватні хоспіси тепер стали в т.ч на Вінниччині надприбутковим бізнесом – платять будь-які гроші, щоб помістили батька після невиліковного діагнозу чи матір під догляд високопоставлені і заможні. Бідним ставлять ультиматум – маєш квартиру – переписуй!!!

А Я ХОЧУ ЩОБ БАГАТИЙ І БІДНИЙ ГРОМАДЯНИН ЦІЄЇ ДЕРЖАВИ ТА ВІННИЧАНИ МАЛИ ГАРАНТІЇ ПІТИ

ГІДНО ІЗ ЦЬОГО СВІТУ, ЯК І ПРИЙТИ У НЬОГО. І не було поділу навіть в останні дні на платоспроможних і неплатоспроможних! Ось така моя позиція – не претендую на істину і готова до дискусії, але констуктивної і толерантної бо ярлики використовують слабкі духом! З МИКОЛАЙЧИКОМ!

З повагою,
депутат Вінницької облради