Днями депутати з партії «Слуга народу» та президент Володимир Зеленський відсвяткували у столиці новорічний корпоратив.

На нього витратили понад мільйон гривень, про що заявив заступник глави фракції Олександр Корнієнко. Пізніше з’явилася інформація про ціни на страви. Ближче до події депутатам роздали запрошення, за які потрібно було платити по 2500 грн. У керівництві фракції запевнили, що всі зібрані гроші підуть на благодійність.

Після офіційних промов розпочалася концертна програма. З фотографій і відео нардепів стало відомо, що розважали їх Jerry Heil, група 80-х Ottawan і учасники Ліги сміху — команда Стоянівка.

Із аншлагом зустріли виступ української поп-діви Тіна Кароль. Відповідне ексклюзивне відео з’явилося в розпорядженні всеукраїнських ЗМІ. Позаду співачки висів великий екран, на якому показували гостей свята. Тіна Кароль побачила, як камеру направили прямо на Володимира Зеленського, тому вона повернулася до його зображення і заспівала: «Ти — чоловік нашої мрії». Президент не міг стримати емоцій від радості і розплився в усмішці. Поки співачка виконувала композицію, він жваво про щось говорив з співрозмовником.

Були на заході помічені і народні депутати від Зе Вінниччини. Зокрема біля глави держави ми помітили народну депутатку з Вінниці Ірину Борзову по округу №14 (Літинський, Жмеринський та Барський райони).

Після офіційної концертної програми почалася неофіційна – танці і караоке-вечір. Співати пісні прийшло 100 депутатів. Але найбільше присутнім запам’ятався нардеп Олександр Дубинський, який заспівав пісню «Яблука на снігу».

Віталіна ВОЛОДИМИРОВА