У лютому активісти та небайдужі липівчани повстали проти головного лікаря Липовецької райлікарні Олександра Дмитрука.

Весь район гримів і вимагали замінити його. Бо те, що робиться в нашій лікарні — не піддається ніякій критиці. Ліки відсутні, аппаратуру, кажуть, відвезли до Турбова, де дружина лікаря працює. Матраци і подушки — кращі в тюрмі!

Простирадла і наволочки треба нести з дому. Буквально за останні місяці три молодих спе­ціалісти перевелось до Іллінців. Бо ні квартир, ні умов праці!

А у нас за підтримки голови Липовецької ради Ю. Науменка вже не один десяток років незмінний головний лікар, який щоденно доїжджає з Турбова керувати до Липовця. Це ж скільки ми маємо витратити бензину на цього незамінимого керівника.

І тепер, коли люди проголосували на громадських слуханнях за недовіру йому — голова тихцем знову продовжив йому термін.

І він розпочав знаєте із чого? Кажуть, купив автомобіль за сотні тисяч, щоб комфортно було возити свою з…..ю з Турбова. Причому зробив це тихцем і це цінне авто ховають у гаражах. Ми запитуємо керівників: як так і чи це правда. Але на сесії слова не дають і на запити не відповідають.

Тому просимо вважати цю  інформацію офіційним запитом до головного лікаря Липовецької районної лікарні Олександра Дмитрука та голови Липовецької райради Юрія Науменка: чи правда, що в лікарню придбали новий службовий автомобіль за 500000 і чи виправдані такі витрати?

Поряд є інший приклад — на старенькому автомобілі вже роки їздить міський голова Липовця Микола Грушко. Чогось він не починав свою каденцію із нового авто.

Скільки ми вже будемо терпіти цю повальну владу пронизаних корупцією пенсіонерів?

Десятки років нічого не змінюється у Липовці і навіть немає голови адміністрації, а тільки в.о., яка ні за що не відповідає.

Геннадій Ханос,
голова Радикальної партії у Липовецькому районі