Як відомо, 2020 рік прийде під знаком Білого Сталевого Щура. Цей символ року вступить у свої права 25 січня 2020 року. Щур – дуже цікава і уважна тварина. Незважаючи на свій малий розмір, він розумний, кмітливий, спритний, володіє розвиненою інтуїцією і незвичайно швидкою реакцією, що допомагає йому рятуватися в складних ситуаціях. Щур легко пристосовується до нового середовища, оточення і обставин. Щур вважається символом дуже заощадливим і економним.

Щур

Ви ж пам’ятаєте, 2020-й – чий рік, якої тварини? А тому в свій власний рік Щур кататиметься в усіх земних благах, як сир у маслі. 2020 рік для цього знаку – зоряний період у всіх сферах. Отже, вам варто серйозно замислитися про розвиток кар’єри, вкладення фінансів, гарний відпочинок і поповнення в родині.

Жінки, народжені в рік Пацюка, до 2020 року можуть зіткнутися з масою проблем. У них почнуться труднощі на роботі, вдома, їх перестануть розуміти рідні та друзі. З цієї причини в перші три місяці нового року вони будуть знаходитися в досить поганому моральному стані.

Ближче до середини року життя Щурів стане спокійним, вони зможуть відновити свої сили і покращать своє життя. Але, на превеликий жаль, зробити це вдасться не всім. Домогтися позитивних змін у житті зможуть тільки ті дами, які будуть робити все швидко та напористо.

Бик

Білий Щур не oбpaзить свого найближчого сусіда за східним гороскопом, завдяки якому, за східною легендою, він вибився в лідери. Отже, наполегливим і цілеспрямованим Бикам буде все під силу в прийдешньому році. А особливих висот ви досягнете в розвитку своєї кар’єри.

Якщо жінкам-Бикам вдасться жити за правилами Щура, то в кінці року їх чекатимуть приємні сюрпризи. Вони зможуть поліпшити свій фінансовий стан, знайти кращу роботу або зустріти свою другу половинку. Найприємніше, що всі ці позитивні зміни будуть відбуватися на тлі досить сильного морального і фізичного підйому.

Для багатьох з чоловіків-Биків рік Білого Пацюка стане переломним, і ті з них, хто зможе впоратися зі своїми емоціями, зможуть отримати бонус у вигляді підвищення зарплати або великого виграшу.

Тигр

Щур здавна недолюблює хиже сімейство котячих, отже, Тиграм весь час доведеться бути напоготові і відстоювати свої інтереси в 2020 році. Але вам не звикати проявляти наполегливість у досягненні мети. В цьому році Тигри знайдуть гармонію в стосунках з коханими.

Дами, які народилися в рік Тигра, у 2020 стануть спокійнішими і поступливими, і це дозволить їм помітити, що вони не завжди все роблять правильно. Це позитивно позначиться на сімейних стосунках, які в 2019-му були не дуже хорошими. Деспотичним Тигрицям вдасться довести своїм рідним, що і в їх серці живе доброта, любов і співчуття. Крім цього, представниці цього знаку можуть взагалі забути про проблеми зі здоров’ям.

Чоловік-Тигр в 2020 році весь час буде перебувати на вершині. Так, іноді у нього будуть виникати якісь проблеми, але шкоди не завдаватимуть, бо вирішувати їх він буде блискавично. Все це дозволить Тигру заслужити повагу колег і обожнювання прекрасної статі. Саме тому у самотніх представників цього знаку якраз у рік Білого Пацюка з’явиться можливість зустріти свою любов і завести міцну сім’ю.

Кролик-Кіт

Рік Білого Щура виявиться м’яким і пухнастим для добродушних представників знаку Кролика-Кота. Вам пощастить в оновленнях і починаннях в багатьох сферах життя. А ось старі справи, які у вас ніяк не складаються, краще відкласти або відмовитися від них повністю. 2020 рік – це рік змін.

Головною проблемою жінок, народжених у рік Кота, буде здоров’я. Так вже вийшло, але саме в 2020 році до них чіпляються різні хвороби. Тому весь час, поки планета перебуватиме під впливом Щура, їм треба буде дуже уважно ставитися до свого організму. У всіх інших сферах життя Кролиць чекає тиша та благодать. Їх буде хвалити начальник, будуть радувати діти і носити на руках чоловік.

Для чоловіків-Котів 2020-й буде дуже продуктивним. Поліпшити своє життя зможуть навіть ті представники сильної статі, які до цього перебували в тіні. Але для цього вони повинні ставити перед собою чіткі цілі і намагатися максимально швидко досягати бажаного.

Дракон

У Драконів прийдешній 2020 рік можна охарактеризувати одним словом – буде не нудно. А точніше, буде все: злети і падіння, рівні дороги і тупикові ситуації, пpиcтpacть і ревнощі, боргова яма і несподіваний прибуток, біль і одужання, сварки і нові інтригуючі знайомства.

Дракон і Щур чудово порозуміються між собою, а це означає, що для чоловіків цього знака 2020 рік пройде максимально добре. Вони зможуть поліпшити свій фінансовий стан і втілити в життя те, про що давно мріяли. Але робити це краще в першій половині року.

А, починаючи з вересня, Дракони мають більше прислухатися до своєї інтуїції. З цього періоду у них почнуть з’являтися досить привабливі пропозиції, і їм треба буде вирішувати, які з них принесуть користь, а які зможуть тільки нашкодити.

Змія

Білий Щур буде досить лояльно ставитися до представників знака Змії, але для цього вам доведеться працювати, вивертатися і постійно доводити символу року свою спроможність і неабиякі здібності. Головна порада 2020 року: поспішайте повільно і вдумливо, інакше вам доведеться чимало переробляти.

Так вже вийшло, але Щур не дуже любить Змію, тому, щоб заслужити прихильність, останній треба буде добряче попрацювати. Але все ж всі ці складнощі в спілкуванні можна прибрати, якщо Змія зможе забути про свою природну хитрість і постарається у всьому і завжди виявляти дружелюбність і мудрість. У випадку, якщо вам вдасться повністю позбутися негативних рис свого характеру, Пацюк подарує вам багато приємних сюрпризів.

Чоловіки-Змії весь 2020-й будуть сповнені енергії. Вона не буде давати їм спокою ні вдень ні вночі, тим самим змушуючи їх весь час перебувати в русі. Найцікавіше, що надмірне бажання щось робити, не буде впливати ні на моральний, ні на фізичний стан представників цього знаку.

Кінь

На Коня в 2020 році чекає справжній фінансовий успіх. При цьому вам не доведеться працювати надміру, а іноді навіть можна дозволити собі трохи розслабитися. Також Білий Щур надасть Конячці цікавих перспектив, куди можна вкласти або гідно витратити капітал.

Для жінок, що з’явилися на світ у рік Коня, 2020 рік буде позитивним у всіх сферах життя. Їм буде удача у всьому, починаючи з фінансів і закінчуючи сімейними відносинами. Більш того, фортуна буде настільки прихильною до Коня, що вона зможе розбагатіти там, де решта будуть мати збитки.

Рік Білого Пацюка подарує чоловікові-Коню дуже багато корисних зустрічей. У цей період йому будуть зустрічатися корисні люди, які в подальшому зможуть допомогти розібратися з багатьма проблемами. Але, якщо ви хочете прожити 2020 рік максимально комфортно, то не повинні розраховувати на те, що вашу роботу будуть робити за вас сторонні люди.

Коза-Вівця

Представникам знаку Коза символ року підкине чимало завдань і загадок. Від вашої кміт­ливості і працьовитості буде залежати результат. І якщо в сфері роботи та кар’єри все складається більш-менш вдало, то про­блеми особистого життя часто заводитимуть у безвихідь. Не замикайтеся в собі і більше спілкуйтеся з людьми.

Початок року для представниць цього знаку буде легким, тому деякі дами розслабляться і будуть просто плисти за течією. Приблизно в середині 2020 року у жінок-Кіз можуть початися проблеми з роботою, фінансами і здоров’ям. Зважаючи на це, якщо ви хочете уникнути всіх цих неприємностей, покажіть Щуру, що ви готові боротися за своє щастя.

Чоловіки-Вівці в 2020 будуть постійно перебувати у вирі якихось подій. Отже, буде краще, якщо представники цього знаку активізують весь свій емоційний ресурс і будуть намагатися не брати близько до серця погані новини.

Мавпа

Цікаві стосунки складаються між двома знаками східного гороскопа – хитрою Мавпою і мудрим Щуром. Буде все: союз і протиборство, конкуренція і взаєморозуміння. Щур підкине непрості завдання в роботі, але й нагородить палкими почуттями у романтичній сфері.

Як правило, жінки цього знаку дуже ексцентричні і непосидючі. На превеликий жаль, саме ці риси людського характеру не подобаються спокійному і цілеспрямованому Щуру. Тому всі Мавпи повинні намагатися тримати свій буйний характер під контролем. У разі, якщо вони будуть продовжувати жити так, як раніше, то повелитель року спробує їх покарати.

У Рік Білого Пацюка Мавпи зможуть дуже добре підвищити свій авторитет. Володар року вплине на них дуже сприятливо, і у них з’явиться величезне бажання досягати нових висот. Висока продуктивність праці дозволить їм вибитися в лідери. Єдине, до чого повинні обережно ставитися Мавпи, — це поради сторонніх людей.

Півень

У 2020 році Півню пощастить. Символ року начебто перевірятиме вас на міцність, але ви з гідністю подолаєте ці завдання, отримуючи гідну нагороду. У бізнесі конкуренти вас не наздоженуть, фінанси будуть в повному порядку, в особистому житті настають приємні зміни, а здоров’я зміцніє.

Жінки, народжені в цей рік, мають досить складний характер. При всій своїй впевненості і працездатності у них чомусь не виходить доводити розпочаті справи до кінця. Щур спробує виправити це і посприяє тому, щоб у таких людей, крім харизми, з’явилися ще наполегливість і терпіння. Завдяки цьому вони зможуть вперше в житті досягти нових висот і зроблять це ще в першій половині 2020 року.

Якщо ви хочете отримати приємні бонуси, тоді налаштуйтеся на те, що вам треба буде багато працювати. Взагалі, цей рік для всіх Півнів буде дуже хорошим у плані кар’єрного росту. Найзавзятіші з них зможуть зробити в 2020-му досить хороший ривок і домогтися дуже вигідного підвищення.

Собака

Зоряна порада представникам знаку Собаки в тому, що в загальноприйнятий 2020 рік змін – саме їм не варто здійснювати круті віражі і кардинально щось змінювати у своєму житті. Задовільняйтеся тим, що є, розвивайтеся в уже обраному раніше напрямку і цінуйте ті стосунки, які створили раніше.

Жінки, народжені в рік Собаки, дуже схожі з володарем цього року, вони будуть відчувати себе максимально щасливими і вільними. А це означає, що представники цього знаку можуть цілком спокійно будувати на 2020 рік грандіозні плани. Все, що вони тільки не задумають, обов’язково втілиться в життя і, що найприємніше, принесе моральне і фінансове задоволення.

Для чоловіків, народжених у рік Собаки, на відміну від жінок рік буде не дуже хорошим. Їм весь час доведеться боротися за виживання. Іноді перешкоди будуть виникати там, де, здавалося б, все повинно бути добре. Тому чоловікам, народженим в цей рік, краще запастися терпінням і намагатися не пасувати перед труднощами.

Свиня

У 2020 році Свині слід попрощатися з чільним місцем на троні і передати його Щурові. Щоб спіймати удачу за хвіст, доведеться попітніти. Спочатку може бути складно, але особливих труднощів 2020 рік не викличе. Тим більше, що ви зустрінете своє кохання.

Жінкам, народженим в рік Свині, 2020 рік краще почати з аналізу того, що було зроблено. Так вона зможе уникнути неприємностей в майбутньому і закінчити розбиратися з тими проблемами, які виникли в кінці року, що минає. Зробити все це треба обов’язково в перший місяць 2020 року, бо всю іншу частину року їй доведеться допомагати своїм рідним і близьким.

Найбільш витримані і пра­цьовиті обов’язково отримають бонус у вигляді міцного здоров’я, любові близьких і хорошої зарплати. У разі, якщо ви хочете, щоб рік Металевого Щура пройшов для вас більш комфортно, намагайтеся не вплутуватися в різні авантюри і завжди доводити розпочату справу до кінця.