Колектив заспівав українські народні пісні для престарілих людей.

На Різдво до мешканців обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку завітали довгоочікувані гості — колектив української пісні Зозівського будинку культури.

Теплий і чудовий концерт з колядок, українських народних та патріотичних пісень сподобався усім, створив справді святковий настрій. Староста колективу Галина Рабенчук і голова ветеранської сільської організації «Ветерани України» Ганна Кучер, Ніна Вихристюк, Марія Остапчук, Катерина Григорук та Надія Олексійчук щиро ділилися своїми талантами зі сцени, чарівним співом повертали у дитинство, до батьківського порогу, жартівливо оспівували життєві історії. Майстерною грою на інструменті вражав присутніх у залі художній керівник колективу Ігор Бурба.

Надзвичайно душевним стало знайомство із новими друзями, котре стало можливим завдяки чудовій людині волонтеру Галині Остапенко Касіч.

– Ми вперше приїхали з концертом до будинку для престарілих, — розповідає учасниця співочого гурту Надія Олексійчук, котра вела святкову програму, перемежаючи пісні своїми віршами. — Галина Остапенко-Касич — моя однокласниця і одного разу запросила наш гурт сюди. У нашому будинку культури три ансамблі, як то казуть, за віком. Наймолодші співають у «Зозівчанці», найстарші — у «Надвечір’ї».

А ми — жінки середнього віку, але з великими талантами і бажанням дарувати свою творчість іншим. Взимку ми влаштовуємо фестивалі у своєму рідному селі, а цього разу поїхали на гастролі. Пісень у нас дуже багато. Раніше співали тільки фольклор. А згодом наш керівник запропонував співати і патріотичні. До цього концерту готувалися особливо ретельно. Транспортом допоміг орендар-сільгоспвиробник Ігор Смаль. А з солодкими подарунками допомогли місцеві підприємці Олександр Мельничук (сільський голова), Віталій Слободянюк, Микола Антонюк, Олександр Чубатюк.

Свято вийшло пречудове!

Тетяна ВЕРБИЦЬКА