Готуємо два види желе, як вказано на пакетах. Ставимо у холодильник до застигання.

Для приготування бісквіту міксером збиваємо 2 яйця, додаємо 75 г цукру, ванілін і збиваємо на великій швидкості 5-7 хв. до збільшення об’єму і загустіння. У два прийоми додаємо по 50 г просіяної муки, обережно перемішуємо.

Вливаємо у цю суміш 10 мл олії або розтопленого охолодженого вершкового масла і знову обережно перемішуємо. Форму змащуємо вершковим маслом, застеляємо папером для випікання, переливаємо тісто у форму і випікаємо у попередньо розігрітій духовці при 180 градусах 20-25 хв.

Консервовані персики нарізаємо кубиками, такими ж кубиками наріжемо желе різних кольорів. У мисці, де буде застигати желе, 500 г сметани збиваємо міксером з цукром (50 г) до загустіння. Додаємо нарізані персики, два види желе, перемішуємо і вливаємо підготовлений желатин. Сметану можна замінити на вершки 33%. Розчин желатину влити в сметанний крем (бажано це зробити перед збиранням торта).

Далі збираємо торт. Бісквіт повинен добре входити у салатник, в якому буде застигати торт. Якщо корж великий, можна його трохи підрізати. Кладемо бісквіт зверху і добре вдавлюємо його в желе. Ставимо в холодильник до повного застигання на 5-6 год., краще на ніч. Потім на хвилину опускаємо у гарячу воду і викладаємо торт на блюдо. Прикрашаємо за бажанням цукатами.