– Вночі з 31 грудня на 1 січня народились троє малюків – одне ягня курдючної породи і двоє козенят камерунської породи. І новонароджені, і їхні матері почуваються добре, вони активні, добре споживають спеціально приготовані для них кормові суміші, п’ють воду. Маленькі козенята і ягня рухливі, веселі, спостерігати за ними ― одне задоволення! – розповів Євген Ткачик, директор “Подільського зоопарку”.

А вони знаходяться у теплому приміщенні чи на відкритому повітрі? – Козенята з мамою ізольовані у теплому зимівнику, де утримуються антилопи кани. Їх помістили у окремий вольєр, доводиться маму-козу оберігати, бо ця порода сприйнятлива до захворювання маститом. А ягнятко бігає собі у загальному стаді. Погода гарна, температура зараз така, що загрози простудитись немає. Крім того, колекцію “Подільського зоопарку поповнили нові тварини ― полярні вовки, яких привезли із Бердянська. Вони відрізняються і зовнішнім виглядом, і забарвленням шерсті. Ці вовки білі.Так що разом з розвитком України розвиваємо і наш “Подільський зоопарк”!

Співробітники “Подільського зоопарку” – до речі, на сьогоднішній день кращого зоопарку України! – чекають, що влада, відзначаючи народжених у новорічну ніч, не залишить без уваги і маленьких новонароджених тваринок.