Нова святкова програма колективу має назву «Казка на білих лапах». Її унікальністю є те, що разом із «піккардійцями» того вечора співатимуть талановиті незрячі діти з усієї України. Початок концерту – о 18:30.

– Працюючи з дітками над альбомом «Казка на білих лапах», ми самі подумки повернулися у дитинство – відчули те щемке диво Різдва, пригадали ті теплі й затишні святкові дні, ті світло і радість, якими живе дитина від Дня Святого Миколая – й до Йордану. Усім цим тепер хочемо поділитися зі слухачами з великої сцени. Пісенна Різдвяна казка, сповнена, з одного боку, дитячою наївністю та щирістю, а з іншого, «піккардійським» професіоналізмом та багатоголоссям »,- розповідає художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція» Володимир Якимець.

«Казка на білих лапах» – таку назву має альбом, створений спільно «Піккардійською Терцією» та незрячими дітьми з усієї України: зі Львова та Дніпра, з Рівного та Миколаєва, з Івано-Франківська та Тернополя, з Херсона і Мукачевого… Автором музики до усіх пісень з цієї унікальної збірки виступив один із «піккардійців» – Ярослав Нудик. Запис альбому підтримав Український культурний фонд.

Прем’єра нового емоційного проекту «Казка на білих лапах» за участі ВФ «Піккардійська терція» відбудеться лише у містах  Львів, Дніпро, Рівне, Харків, Вінниця, Київ.

Глядачів очікують:

гарячий різдвяний тур у дитинство

улюблені хіти «Піккардійців» і прем’єри нових пісень

приємні несподіванки і подарунки від «Піккардійської терції»

Усі, хто придбав квитки на концерт, візьмуть участь у розіграші «щасливого квитка». Переможця очікує вечеря у компанії з ВФ «Піккардійська терція».

Контакти:

(050) 5228482 – Ярослав Нудик, соліст ВФ «Піккардійська терція»

(097) 2440684 – Оксана Потимко, координатор гастрольного туру

Ось розклад святкових концертів «Піккардійської Терції» із «Казкою на білих лапах»:

Львів 9 січня, 16:00, 19:00 театр ім. М. Заньковецької
Рівне 12 січня, 19:00 драмтеатр
Житомир 13 січня, 19:00 театр ім. Кочерги
Вінниця 14 січня, 18:30 театр ім. Садовського
https://bit.ly/39HzPYa

Дніпро 17 січня, 19:00 філармонія ім. Когана
Київ 19 січня, 19:00 Жовтневий палац
Квитки у касах театру і онлайн в мережі Інтернет.
ВФ “Піккардійська терція” разом з маленькими учасниками проекту “Казка на білих лапах” запрошують усіх на несподіваний музичний експеримент. Драйв та емоції гарантовані!