– Ти спокійно розмовляєш українською чи перейдемо на суржик?

– Я буду говорити, як зможу… Сподіваюсь, що це інтерв’ю не закидають коментами – «фу бидло!» за державну українську і мої помилки та «кацапізми»?

– Так, Едгард Нуйкін це справді ти чи це псевдонім?

– Ось техпаспорт на моє перше авто, де є прізвище та ім’я власника – Едгард Нуйкін! Хоча багато хто досі вважає, що я «Вова»… Бо колись по приколу «В контакті» я підписався як «Вова» і воно пішло гуляти в народ. Але я Едгард, а не Едік… Як скорочено кажуть близькі друзі! Насправді в мене коріння із Прибалтики і батько хотів мене назвати саме Едгард! Була суперечка із мамою, в шапку кинули папірці і 3 рази поспіль випало саме моє ім’я!

– Ти закінчив школу із «золотою» медаллю?

– Ти мене тролиш? Я вчився і вивчав те, що мене знадобиться в житті… а не те, що пише шкільна програма! Тому я уже в 5 років після концерту Філіпа Кіркорова хотів бути саме Кіркоровим! Я був тоді малим, але досі пам’ятаю цю армію фанатів, як всі кричали і його любили! Я йому заздрив… Тому пішов у youtube та «відосіки» в стилі пранку… Але я не став, як Кіркоров, Слава Богу!

– Твої «відосіки» в youtube зробили тебе мільйонером хоч у гривнях?

– В мене було 3 канали і мої відео збирали по 500 тисяч переглядів! Нині я забив на youtube і повністю перейшов у Instagram.

Бо я для youtube знімав різний контент і перш за все останнім часом «Блогер проти поліції» чи «Блогер проти хокеїстів»… Але це було Вау, дуже дорого і його ніхто не дивився! Але коли я зняв бюджетне за 5 гривень на проїзд відео «К ноге собаки», то мені впало одразу 150 тисяч переглядів та дорога реклама від дорогих брендів! Знаєте, в Instagram при своїх 43 тисячах підписників я уже «витягнув» стільки, скільки в мне не було в youtube!

– Хіба ти розбагатів? Ти ж купив не БМВ, не Лексус і не Бентлі на гонорари, а скромний Шевроле Лачетті?

– Я її купив на свої гроші, які мені впали за рекламу за 2-3 тижні! Можна було взяти вбитий «Бумер», але хто буде його заправляти і ремонтувати? Тому на 7 штук баксів було саме воно! І вже після Нового року я думаю взяти щось крутіше за це прокачане і це Лачетті!

– З тачками розібрались! Дівки до тебе липнуть? Репером ти будеш?

– Серйозних сосунків у мене немає… Хоча я спілкуюсь із кількома красунями! Але на «кохання» часу просто немає, бо в голові лише кар’єра, кар’єра і кар’єра! А коли є вільний час я хочу його витратити не на кохання і клуби, а просто – поспати! Бо куди і з ким я піду на Новий рік вирішиться 31-го в обід…

Щодо сцени, то вже 2 треки я записав. Далі буде ще круче, але це поки що таємниця.

– Ти в армію підеш?

– Мені досі приходять повістки. У мене із воєнкоматом із цього приводу «війна». Вони про це знають, вибивали мені в квартирі двері та погрожували моїй мамі… Тому у нас із ними «жорстка терка». До АТОвців-фронтовиків я ставлюсь із повагою. І в цій темі я підтримую позицію президента Зеленського, який пообіцяв кожному солдату достойну зарплату як на передовій так і після служби. Тому я готовий взяти зброю до рук. Якщо, не дай Бог буде велика війна… Але йти до армії, де солдати досі фарбують траву, метуть плаци та зводять будинки генералам – я не хочу!

– Із 21 квітня ти не розчарувався в Зеленському, за якого топив останнім часом?

– Якби я знову його зустрів, то сказав би – «досі в тебе вірю! Дивись, не облажайся! На тебе дивиться вся Україна!» Бо ми не один день працювали поряд на зйомках ще до виборів і я йому тоді сказав – прикольно, щоб «Слуга народу» став президентом… Зеленський хоч хотів мені відповісти, але його режисер «закрив цю тему». Але у депутати я б сьогодні не пішов, бо це реальний «головняк»! Якщо хочеш, щоб тебе ненавиділа вся країна – йди у депутати.