15-річну Олю Полонську забрали до лікарні із численними травмами, а нападниці поки що на канікулах.

– До моєї кімнати зайшло троє дівчат. Настя почала звинувачувати, що я розпускаю плітки, ніби вона дівчина легкої поведінки. Але це не так. Стала бити по щоках і за волосся тягати, кинула на землю. Аня сіла на мене і почала кулаками по голові бити і при цьому сміялася та лаялась. Одна з нападниць забрала телефон й стала телефонувати моєму другу, що я маю ін­тимні стосунки з хлопцями. А далі мої коси, які були по пояс, взяла й відрізала Ліза.

Залякували, що заріжуть й не будуть винні, бо одна з них сирота. Змушували зняти з себе одяг, знімали на камеру. Я ледь втекла до вахтерки. Наступного дня зустріла двоюрідну сестру, й вже вона викликала лікарів. У мене дуже болить голова, на одне око важко дивитись. Дівчата просто шукали жертву на вечір, й нею стала я…

Після жахливого інциденту Оля потрапила у лікарню

Трьох студенток залізничного коледжу характеризують негативно. Особливо 17-річну сироту Аню Буряк з Ружина, яка навіть опікунів не має й по­стійно зловживає спиртним, агресивна й називає себе серед друзів «анакондою». Конфлікт між дівчатами виник давно, і все через гроші, зізнаються в училищі. Нібито Оля взяла банківську картку своєї подруги, але потім усе ж повернула. Але нападниця Анастасія Середюк, яку виховує бабуся, все заперечує.

– Вона говорила на мене всяку гидоту про те, що я гуляю зі старим дідом. Я захищала свою честь, не хотіла її бити, була спокійною. Це все Аня спровокувала, а Ліза знімала, коли змушували зняти штани та труси.

Заступник головного лікаря Козятинської ЦРЛ Ігор Грубеляс повідомив, що стан дівчини задовільний.

– Вона звернулась до нас з головним болем та запамороченням. Розповіла, що її побили однокурсниці. Її оглянули черговий хірург та спеціалісти вузького профілю. Стан середньої тяжкості.

Відомо, що про бійку правоохоронці дізнались саме від лікарів. Ольга та її рідні до них не телефонували.

Поліцейські виїхали на місце та опитали фігурантів. З’ясувалось, що конфлікт між ними виник раніше й три дівчини 16-17 років прийшли поквитатись. Вони були у стані алкогольного сп’яніння. Завдали тілесних ушкоджень та душевних страждань. Попередньо у дівчини закрита черепно-мозкова травма, синці по тілу, й також їй відрізали частину волосся. Відкрито кримінальне провадження — катування, за що передбачено покарання від 5 до 10 років. Дівчата частково визнали свою вину. Їм оголосили підозру. Слідство триває.

Віталіна Трудько