6 січня у Вінницькому районі поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві мешканця села Вінницькі Хутори. 54-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті біля будинку виявив сусід та повідомила в поліцію.

– Близько 23.30 до поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жителя с. Вінницькі Хутори про те, що на території сусіднього домоволодіння він виявив тіло місцевого жителя без ознак життя.Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на виклик, виявила на тілі потерпілого численні забої та синці, – розповів начальник управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрій Дамзін, – підозри поліцейських щодо причетності до вчинення цього злочину впали на одного з чоловіків, який знаходився у будинку, де на подвір’ї виявили потерпілого. Підозрюваний знаходився в стані алкогольного сп’яніння.За попередньою інформацією слідства, підозрюваний разом з потерпілим знаходились в гостях. Під час розпиття спиртних напоїв між ними виник побутовий конфлікт і зловмисник наніс покійному численні удари в область тулуба та голови. Потім він витягнув тіло потерпілого на вулицю, а сам повернувся до будинку і ліг спати. Зловмисником виявився 33-річний житель с. Фронтівка Оратівського району, який розшукувався колегами з Черкаської області за вчинення розбою.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та поміщений знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років.

Валентина Лісова