Добре почався 2020-й рік у Вінницькому обласному пансіонаті для людей похилого віку та осіб з інвалідністю. Соціальному закладу передали новий спецавтобус. Цей транспортний засіб відповідає екологічному стандарту, а також вимогам для перевезення осіб з інвалідністю, має кондиціонер та систему обігріву для комфортного транспортування пасажирів, – повідомляє Вінницька ОДА.

Голова облдержадміністрації Владислав Скальський відвідав заклад, який є стаціонарною соціально-медичною установою загального типу для постійного проживання громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, осіб з інвалідністю І та ІІ груп, які потребують постійного стороннього догляду.

Директор пансіонату Сергій Якубовський ознайомив присутніх з роботою установи, а також поділився планами на майбутнє, зокрема, щодо подальшого розвитку напрямків надання якісних послуг підопічним.

Наразі тут облаштовані кімнати для занять з соціально-побутової та психологічної реабілітації, необхідним устаткуванням оснащені кабінети з фізичної реабілітації. Важливо, що для мешканців пансіонату створена соляна кімната і є всі необхідні умови для проведення ефективної ароматерапії.