У пари в шлюбі з’явилося двоє дітей – Роберт і Олівія. Спортсменка нещодавно дала інтерв’ю журналістам і розповіла, як пройшов її рік вільного життя після розлучення. Вона зізналася, що вона дуже змінилася за останній рік і що їй було досить непросто, коли вона залишилася з дітьми без В’ячеслава.

-У мене не залишалося часу на роздуми, слід було починати щось робити, щоб дітям забезпечити проживання, харчування, заплатити за заняття і так далі. До розлучення я теж працювала, але все одно була присутня підтримка, адже коли два працюючих людини кладуть все в загальний котел, це відчутно.

Окрему подяку Марина вирішила винести своїм батькам, а особливо батькові, який підтримав дочку в такий нелегкий період. На питання журналіста, чому Слава не може возити дітей в школу, спортсменка відповіла так:

– Мені часто-густо говорять, що я не даю Славі бачити дітей. Хоча він знає, де вони живуть, в якій школі вчаться, куди ходять на заняття. У них, в принципі, залишився такий же графік, як і був. Але завдяки тим інтерв’ю, які я даю, а він їх слухає і дивиться, він уже попросився забирати дітей в понеділок, середу і п’ятницю зі школи і везти на додаткові заняття. Я не проти і не ховаю дітей. Хочу, щоб вони знали свого батька. І навіть якщо у тата з’явиться жінка, а у мене – чоловік, хочу, щоб вони добре спілкувалися і з цією жінкою, і з цим чоловіком. Звичайно, мені не зовсім приємно на ці теми говорити, але ми повинні про це говорити. Таких жінок, як я, багато, і вони не завжди можуть висловитися. А ще ми іноді боїмося сказати правду. Але повторю ще раз: завдяки нашим інтерв’ю діти потихеньку набувають тата, він починає брати участь в їх житті.

Також Марина поділилася думкою про чутки її відносин з Іраклі Макацарія і їх спільний вихід на червону доріжку:

– Коли ти з’являєшся з чоловіком, у всіх відразу думки – “це, напевно, її кавалер”. Ми з Іраклі ефектно виглядаємо на червоних доріжках. Він – гарний чоловік, я, нарешті це можу сказати, – красива жінка … Ми з Іраклі – це красива ілюзія, казка, що, може бути, він нарешті-то зустрів її, а вона – його. Так, він дуже красивий принц, галантний кавалер, але не я його дівчина, і не він герой мого роману. Він дуже хороша людина, вихований, культурний.

Нагадаємо, що в 2016 році Марина Боржемская стала постійним тренером самого вагомого проекту країни “Зважені та щасливі”. Допомагаючи людям із зайвою вагою правильно і ефективно худнути, наставниця успішно призводить багато команд до перемоги.

Віталіна Володимирова