Доброго, мирного, світлого, радісного вам дня!!!

Знову звертаємось до вас по допомогу наші дорогі помічники.Благаю на колінах вас любі, щедрі, співчутливі серця про підтримку!

Моїй єдиній донечці 12 років, за ці роки Настюша перенесла 10 оперативних втручань, має судоми, терпить страшні болі, бо має важку форму ДЦП.

Ми проживаємо в Вінницькій області, м.Іллінці. Виховую та доглядаю донечку одна, тато Настусин помер. Звичайно важко, та ми стараємося зберігати позитивне мислення. Також допомагає віра, та молитва. Я постійно молюся до Бога про витривалість, силу, мудрість у вихованні, лікуванні та догляді за Настунею. І бачу, що з нами перебуває Божий мир, який неможливо збагнути розумом та впевненість, що ми не самі.

Коли з нами чи нашими рідними, знайомими стаються якісь випадки, ми часто думаємо, що це напевно така їх доля і таку долю дав їм Бог.І я колись так само думала.Та цікаво те, що в Біблії написано що :«час і випадок панують на усіма (Екклезіяста 9:11).Тобто люди, не можуть точно передбачити кінець будь-якої справи.Нерідко людина просто опиняється в потрібному місці у потрібний час або ж, навпаки, – у невідповідному місці у невідповідний час. Це дуже потішає, що Бог не спричиняє страждань, не крає, а лише допускає і скоро їх усунить.

Бог покінчить з усіма стражданнями. Біблія каже, що тоді Бог «витре кожну сльозу з їхніх очей, і вже не буде ні смерті, ні жалоби, ні голосіння, ні болю. Колишнє минуло» (Об’явлення 21:4). Чи потішає вас така обіцянка?

Нас дуже потішає.Ми не перестаємо дякувати людям, що їм небайдужі чужі страждання.Спасибі тим, хто завжди відгукується на прохання допомогти.Як кажуть:» чужих дітей не буває».

Кожного місяця ми витрачаємо на життєво необхідні ліки, препарати, спеціальне харчування так як дитина сама не жує їжу, блендеруємо на це йде близько 10 000 грн. Препарати, спеціальне харчування Настуня приймає на постійній основі.

Дуже благаємо небайдужих, тих в кого є бажання й можливість придбати самостійно Настюші харчування (фото харчування, та рахунок на харчування додаю з листом) та передати нам або ж допомогти фінансово закупити життєво необхідне для дівчинки!!!

Іноді я просто змушена звертатись по допомогу до інших, бо виховую донечку разом зі своєю мамою, а нашого доходу мало на що вистачає.

Завдяки підтримці небайдужим серцям донечка має спеціальну реабілітаційну машину для занять, зібрали кошти на один курс лікування в сербських лікарів які приїздять у м.Київ, закупили памперси, непромокаючі пеленки, придбали знову спеціальне харчування яке ми кожного разу замовляємо з Німеччини, Швейцарії і його потрібно Настуні приймати на постісній основі.

Ми безмежно вдячні щедрим людям за турботу, опіку, допомогу!

Ще є дуже велика потреба в ортопедичному матраці так як донечка має сколіоз і більше часу проводить на ліжечку.За рекомендацією лікарів Настусі необхідний спеціальний ортопедичний стілець для годування, він дуже дорого коштує, ми плануємо його придбати за кордоном.

Любов до Бога, спонукає нас виявляти любов до інших особливо коли вони потрапляють у скруту, в Біблії написано:»Не відмовляй у добрі тому, хто його потребує, якщо у твоїй силі допомогти». (Присл. 3:27).

Нехай Божий мир який неможливо збагнути розумом завжди буде з вами, бажаємо вам та вашим сім’ям щедрих Божих благословень.

Номер картки ПриватБанку

4731 2191 2140 2196 (Таран Аліна).

Вайбер: +380500133244,

Моб.: +380500133244

Якщо вам відомо до кого ми можемо звернутися по допомогу, чи то Благодійний фонд, Організація, чи фізична особа то будь-ласка напишіть нам конкретну адресу, телефон, можна у вайбер, а якщо зручно то зателефонуйте.Ми будемо безмежно вдячні!!!

Наша історія є на УББ (Українській Біржі Благодійності), там ви можете побачити документи, фото, відео Насті, звіт про надходження >>>

Ось сюжет на тел.каналі СТБ