Голові Вінницької обласної адміністрації Скальському В.В.

Начальнику Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області Осмоловському Р. В.

Прокурору Вінницької області Мерімері­ну К. Г.

Заява

Ми, пайовики с. Костянтинівка Липовецького р-ну Вінницької обл., звертаємось в визначенні правомірності виплати орендної плати за користування частками паїв CAT «Турбівське» в особі директора Дмитрука В.М.

Наші землі знаходяться в одному місці, на одному полі, обробляються та засіваються одними культурами, а оплата проводиться по-різному, за трьома категоріями:

1) 15000 грн. (п’ятнадцять тисяч грн.)

2) 2 тонни (дві) зерна та 3000 грн. (три тисячі грн.)

3) 3000 грн. (три тисячі грн.)

Договори оренди з більшістю пайовиків було укладено в 2008 р. терміном на 10 років під 3% від нормативної грошової оцінки, а термін фактичного користування склав 11 років. За цей період вартість зерна виросла в рази. Дмитрук В.М. тривалий час використовує в своїх цілях невитребувані частки паїв, та непереоформлені спадщини без належного документального оформлення і сплати орендних та податкових платежів.

Є підстави вважати, що Дмитрук В.М. неправомірно занижує розмір оплати окремим пайовикам дим самим ухиляється від сплати податків шляхом не відображення фактичної орендної плати.

Просимо вас перевірити викладені факти, надати їм правову оцінку, захистити права пайовиків та посприяти в виплаті адекватної орендної плати.

Жителі с. Костянтивка,
всього 24 підписи