Шановний пане Президенте! Змушені звернутись до Вас за деякими роз’ясненнями, для нас незрозумілих дій керівництва держави, так як щось пояснити не може ніхто. Деякі відповідальні особи на одному ТВ каналі говорять одне, а на іншому каналі ті ж самі запитання відповідають протилежне сказаному раніше.

Незрозумілим є куди повернені голови нашого воза по імені Держава Україна. Уже 30 років борзі коні шарпають цей віз то в зад, то вперед, то з переляку дременули і потягли воза за сонцем, а зараз  різко воза повернули чомусь до Полярної Зірки.

Друге. Не зовсім зрозуміло як Вам удалось об’єднати таких різних по поглядах, способу життя та інших ознаках людей. Сюди входять і ідіоти, і дебіли, і профани, і сексуальні збоченці, жадібних людей без совісті, честі, і гідності, без скромності, нахабних і підступних, та ще і під одним трендом. Думаємо, що вам не легко з ними справлятися. Але вони призначені, дехто Вами, на ключові державні посади. І за Вашим дорученням «успішно» формують внутрішню і зовнішню політику Держави.

Скажіть, що можуть хорошого запропонувати порядному трудовому люду України вище перераховані державні чиновники?

Чи могли оченята діток цих чиновників, (Ви вимагали, щоб кожний чиновник при прийняті доленосного рішення спочатку подивились у вічі дітей, портрети яких могли б бути у кабінетах) надихнути на розробку таких законів як Трудовий Кодекс, закони про розпродаж землі, про реконструкцію та інше?

Та їхнім діткам навіть у самому страшному сні не могло таке приснитись, щоб їх батьки їх прийдешні покоління українців наряджали на безправ’я та бідність, позбавляли їх прав завойованих людством не одним тисячоліттям, навіть всупереч Конституції України.

Скоріше ще ті хто ще залишився підуть геть за очі, щоб не бачити цього знущання. Вони взялись розпродати за безцінь ще те, що залишилось у Державній власності, а потім взятись за протиправний розпродаж Землі. Землю продавати не можна тому, що вона не є товаром. Товаром можуть бути тільки предмети та речі у створені яких закладена праця людини. Земля – це Божий Дар, надбання яке належить всьому людству під опікою держав.

Залишилось ще розчленити державу на ОТГ і тоді всі українці стануть «щасливі». Розчленування держави на ОТГ – це створити собі головний біль на десятиліття!

Не зовсім є зрозумілим і кадрові рішення. Деякі призначення не відповідають здоровому глузду. Дії таких горе – чиновників ніяк не відповідають їхній Урочисто прийнятій Присязі. Кожний присягався дотримуватися Конституції України і діяти на благо Держави і людей. Ви як гарант чомусь мовчите і не стримуєте тих, хто відверто зарвався. Чому?

Ми вибирали не таку владу, а з’ясувалося вибрали кару Божу.

Люди хочуть знати істину з перших вуст.

Віктор Крук, Василь Довбня