– Наша природа геніальна в своїй простоті і має ліки від всіх хвороб: їх потрібно лише знайти і правильно застосувати, – поділився думками Валерій Кульматицький, голова ВОО “Партія зелених України”. – Лікарі вже давно помітили, що працівники соляних копалень ніколи не хворіють на грип, ангіну, запаленні легенів та інші хвороби, що передаються повітряним шляхом. Почали робити санаторії в соляних шахтах та соляні кімнати, де лікують навіть туберкульоз! Індійські йоги вже тисячі років щоденно промивають рот і ніс соляним розчином і не хворіють. Поварена сіль – хлорид натрию є універсальним антисептиком проти всіх видів бактерій та вірусів і не шкідлива для організму людини.

Висновок: щоденно, промивши горло і ніс слабеньким соляним розчином, ви захищаєте себе від всіх видів інфекцій, а вже будучі інфікованим, полегшуєте протікання хвороби.

Крім цього, в Україні запатентовано соляний інгалятор “Інгасол” на базі звичайної кавомолки, в крищці якої просвердлюється отвір діаметром 8мм і вставляється медична трубочка такого ж діаметру довжиною 20 см. Потім в кавомолку потрібно насипати дві столові ложки солі, включити її на 3-5 секунд і повільно зробити вдих через рот, а видих через ніс. Соляний пил осідає на слизовій оболонці і вбиває будь яку інфекцію. Один-два вдихання вранці і ввечері, і ви та ваші діти завжди будете захищені від всіх респіраторних хвороб.

Багаторічні дослідження лікувальної дії інгалятора «Інгасол» проведені в «Українській академії інноваційних технологій» довели ефективність цього простого апарату.

Діючий зразок інгалятора «Інгасол» можна побачити за адресою м. Вінниця, вулиця Князів Каріатовичів, 53. Тож зробіть собі цей інгалятор самі і будьте здорові!