Сьогодні ми стурбовані тим, що їй загрожує закриття! Якщо таке станеться, то хворі залишаться без належного лікування. Тут працюють висококваліфіковані ортопеди-травматологи, відсутня корупція. Ми відчуваємо турботу і толерантне ставлення до хворих від вищого і до найнижчого персоналу. Масажисти зі знанням своєї справи ставлять людей на ноги. Буває, що через тиждень лікування пацієнти кидають милиці і вчаться ходити з паличками. Кабінети обладнані приладами та тренажерами для розробки травм, матеріально-технічне забезпечення на високому рівні.

У лікарні обладнано палати для учасників АТО та ООС, тут постійно лікуються малозабезпечені пенсіонери, інваліди з дитинства, безробітні. Печерська лікарня знаходиться серед такої природи, яка надихає хворого: чисте повітря та ліс, ріка Південний Буг… Інколи у нас з’являється думка — невже хтось поклав око на гарне, екологічно чисте місце з метою іншого використання?

Звертаємось до влади! Просимо залишити Печерську обласну лікарню відновлювального лікування опорно-рухової системи для оздоровлення найбільш незахищеної категорії населення, для важкохворих, які не в змозі за великі кошти лікуватись у приватних медичних закладах».

З великою з надією, пацієнти лікарні Людмила Михайляк, Наталя Головенко, Галина Волкова, Олександр Кожухар та ін.

Всього 21 підпис