Наші юні красуні продовжують підкорювати світові модні подіуми. Нещодавно з італійської Флоренції повернулась 8-річна вінничанка Ніколь Корбут.

Дівчинка вдруге по­бувала на одному з най­більших заходів для юних модниць — PITTIBIMBO 88. Це міжнародна виставка дитячого одягу та аксесуарів. Вона взяла участь у двох шоу — KIDZFIZZ та APARTMENT. Під­тримували нашу землячку батьки та її наставниця — власниця агентств Princess та Qmodels Ярос­­лава Позднякова.

– У минулому році донечка була єдиною з України, хто зумів потрапити на показ в Італію, нині ж з нею були ще три дівчинки. Але Ніколь — єдина представниця Вінниччини. Це велика честь та гордість – представляти свій край. Цього разу ми знову проходили вкрай складний кастинг, адже в ньому беруть участь діти зі всього світу! Наприклад, Ніколь зростом 124 см, й таких агенти подають понад 300 кандидатур, — каже мама дівчинки Анна.

Ніколь Корбут

— А вибрати потрібно лише дві. Всією підготовкою до кастингу займалась власниця агентств Ярослава Позднякова, за що ми їй дуже вдячні. В Італії донечка представляла одяг від відомого бренду Charabia Paris. А вже наступного дня взяла участь у двох шоу. За свою роботу навіть отримала гонорар. Ні­коль вже знайшла в Італії друзів з різних країн.

Ніколь Корбут — випускниця школи моделей Princess, а нині займається в дитячій модельній агенції Qkids. Дівчинка займається бальними танцями, вокалом та тенісом. Ходить до школи №7. За її плечима чималий досвід у між­­­народних показах у Лат­вії, Німеччині та Іта­лії. Демонструвала одяг від всесвітньо­відомих Karl Lagerfeld, Chloe, Mark Jacobs. Її фото друкували на обкладинці відомого іта­лійського глянцю NEXT LOOK. А ще її називають першою дитиною в Україні, яка отримала гонорар за показ. Сталось це три роки тому у столиці, дів­чинка отримала 500 гривень. А нещодавно за зароблені працею і талантом кошти придбала собі мобільний телефон, про який мріяла. Крім того, Ніколь брала участь у конкурсі «Міні-міс Вінниця».

Віталіна Трудько