Малорухливий спосіб життя і накопичення солей в організмі так чи інакше призводять до проблем з опорно-руховою системою, і тоді потрібно робити вибір: витрачати гроші на дорогі препарати або вдатися до природних методів?

Рисовий квас має не лише приємний аромат і м’який солодкуватий смак. Він ідеально підходить для лікування суглобів і остеохондрозу.

Через 2-3 тижні регулярного вживання квасу з рису стануть помітні значні зміни. Ті, хто відчуває хронічний біль, відчують велике полегшення. Отже, квас з рису: лікує подагру; рекомендований при ревматизмі; лікує ревматоїдний поліартрит; позбавляє від болю в спині; виводить токсини; рекомендований при відновленні після хвороб та операцій.

Для приготування напою рекомендуємо використовувати круглий рис, а воду перед цим потрібно прокип’ятити. Промийте 4 ст. л. рису і залийте їх літром води. Додайте 3 ст. л. цукру і 5 темних родзинок. Розмішайте. Настоюйте протягом 4 днів, при жаркій погоді (влітку) досить і трьох днів. Злийте рідину і процідіть її. Зберігайте в холодильнику. У осад, що залишився, додайте 3 ст. л. рису, літр води і ще 4 родзинки. Настоюйте 4 дні, злийте. Для наступної порції додайте 2 ст. л. рису, 2 ст. л. цукру і 3 родзинки. Як бачите, закваска багаторазова. Вже на другий раз квас буде мати більш насичений смак.

Один лікувальний курс триває до 5 тижнів: три рази в день півсклянки після їди. За цей час ви не тільки поліпшите здоров’я опорно-рухової системи, а й почистите весь організм.