Для цього потрібно кожному із вас зайти на нашу сторінку у Фейсбук (facebook.com/pg/Щотижнева-газета-33-й-канал) і залишити лайк та коментар під портретами учасниць, які вам найбільше сподобались. При визначенні переможців буде враховано 50 відсотків ваших відгуків та голоси членів журі. Фото фіналістів ми опублікуємо в наступному номері газети і запросимо всіх на фінал. Як завжди, він буде проходити відкрито, неупереджено. Переможці визначатимуться у категоріях. Перша — до 8 років, друга — з 9 до 14 років, 3-тя — з 14 до 20 років, четверта — з 20 до 30, п’ята — 30-40, шоста — 40 і старше.

Сьогодні друкуємо фото крайніх учасниць конкурсу.

У 8-річної Софійки Серветенко з Ямполя — найдовше волосся у місті, й оточуючі не приховують свого захоплення. Зараз її коса досягає – 1,18 м.

– Донечка навчається у другому класі школи-гімназії №3. Від народження ніколи не підстригали волосся. Софійка дуже пишається своїм волоссям та не бажає його під­корочувати. Мріє про косу аж до підлоги. Догляд займає близько години. Миємо волосся тільки дитячим шампунем, — розповідає мама Світлана. — Для кращого розчісування купуємо дитячий баль­зам. Не використовуємо фен, гарячі щипці та лаки для волосся. При такому догляді воно м’яке, густе та трошки кучеряве. Найулюбленіша зачіска – звичайно, розпущене волосся. Проте для зручності частіше заплітається косичка.

Довжина ко­си 8-річної На­дій­ки Зять — 74 санти­мет­ри, а її молодшої сестрички Дашулі — 59 см. Учасниці проживають на Гайсинщині.

– Обидві мають гарне та довге волосся. Дівчатка розчісують і заплітають одна одну, але кожного ранку їм різні косички виплітає до школи мама, полюбляють гарні банти, щоб були в косах. Мають маленьких улюбленців — хом’ячків, самі їх і доглядають, допомагають мамі на кухні куховарити, разом ліпимо вареники для тата, випікаємо кекси для бабусі, — кажуть рідні дівчаток. — Маленькі красуні ходять до хореографічної школи, займаються в танцювальному колективі «Дитинство» м. Гайсина. Але найбільше вони полюбляють мультики. Ось такі у нас дорогі і любимі помічниці.

Голосуйте за учасників конкурсу у нашій групі Facebook!

Віталіна Трудько