Психологиня, медичка, міністерша, директорка, адвокатеса, неврологиня, педагогиня, бухгалтерка, пілотка (до такого на щастя ще не дійшло) та інший фетиш…

По іншому на жаль цей дебілізм назвати не можу. ФЕМІНІЗМ. Тренд сезону. Тотальна боротьба за жіночі права, гендерну рівність та боротьба з дискримінацією перейшла усі можливі адекватні межі, як для мене так точно!

В усьому має бути присутня розумна ціль. Чомусь зараз фемінізму приписують кардинально інші ролі, ніж ті за які виступали попередні покоління. Тоді боролися з насильством проти жінок (це на жаль досі актуально), можливістю голосувати, навчатися, отримувати гідну платню. І все що мають сьогодні жінки, аж до можливості носити брючні костюми та водити автомобіль це результат боротьби за свої права. Але зараз в нашій країні та Європі давно все виборено і доступно жінкам в рівних умовах. В космос — будь ласка, в армію — вперед з піснями. Куди далі??? Фемінізм став трендом безглуздя. Невже оголюючись на державних заходах — це метод боротьби? За що вони таким чином боряться?

У мене виникає одне єдине питання : хто вам що в цьому світі забороняє??? (Окрім певних країн та племен).

Поведінкою “сильної незалежної жінки” ви робите чоловіків ганчірками, і садите їх собі ж на шию! Для чого допомагати тій, яка сама розетку полагодить, колесо в машині поміняє, сама ресторан замове, та ще й за себе заплате. А потім скаржаться: перевелись у нас чоловіки. Та ви ж самі їх і перевели.

Мої улюблені аргументи: жінок критична кількість на керівних посадах, в парламентах, в бізнесі. А ви не думали, що це не результат тотального захоплення влади чоловіками, а банальна репродуктивна особливість жіночого організму? Саме так. Сім’я та діти. Які надихають жити, про яких хочеться дбати, піклуватися та оберігати. Час на декрет, дитячий садок, какашки, кухню, секції, школу, хвороби малечі, забирає величезний шмат сил часу та енергії. При цьому потрібно виглядати невимушеною тендітною леді + робота, на якій думаєш про дитячий садок, какашки, кухню, секції, школу… Це роблять жінки, а чоловіки в цей час будують кар’єру, ростуть, розвиваються як керівники, політики, бізнесмени. І приходять до дому з однією думкою — не чіпайте мене, я втомився.

А більшість сильних незалежних жінок (не всі, але більшість), які будують кар’єру зазвичай приходять в холодну квартиру, максимум де їх чекають коти. Без чоловіка, або вже розведені, без дітей, без радості.

А ті успішні та красиві, на яких хочеться рівнятися, це жінки у яких є колосальна підтримка у вигляді коханого чоловіка. Який завжди підтримає, порадить. З яким можна бути собою, слабкою і вразливою. Який і дитину в садочок відведе, щоб мама мала час на розвиток та відпочинок. І який може побалувати смачною вечерею. Ось до чого потрібно прагнути.

А фемінізм виявляється має ще й кілька різновидів. Мій улюблений : радикальний — усунення чоловічого панування у всіх соціальних та економічних контекстах. Амазонки сьогодення. Для яких матріархальний лад — утопія. Якщо чоловіки не потрібні, а жінка жінку зрозуміє краще, то так і до лесбіянства не далеко. І багато хто робить такий вибір свідомо!

А тепер ще й взялися за мову. Для чого її так куйовдити? Якщо мова — це ДНК нації, то наше ДНК дало збій. Якщо колись єдиною проблемою було Індик, Индик чи Гиндик, то Фемінітиви нині в моді: психологиня, медичка, міністерша, директорка, адвокатеса, неврологиня, педагогиня, бухгалтерка… Я краще буду не в тренді, але щаслива. Без єдиного кота, зате з такою рідною сім’єю.

P.S. lana