І серед тих, хто реально “протирає штани” в парламенті вінницький нардеп із округу №11 Максим Пашковський. Цікаво, що дослідження журналістів “Плюсів” та інтерв’ю народного обранця різняться у цифрах і фактах щодо плідної роботи законодавця за півроку під куполом Ради!

Бо інтерв’ю журналістам “Грошей” Максим Пашковский сказав, що направив сто звернень від свого імені за цей час… Втім, журналісти підрахували… і виявилося, що відправлено тільки два колективні запити! Окрім цього, виступив він з місця тільки двічі, а у створенні Законів обранець із Вінниці поки що не брав. Та й навіть і ті два запити та пара виступів Вінниці та його виборців не стосувалися, запевняють журналісти із 1+1.

Ось коментарі вінничан у соцмережах із приводу “протертих штанів” Пашковського:

Роман Аксельрод Його безпідставні звинувачення на адресу депутатів міської ради та міського голови вже звела його рейтинг та реноме ,, нижче плінтуса “ , одночасно і рейтинг політичної сили яку він представляє !

Olena Synytska як його взагалі обирали? під гіпнозом, не інакше

Галина Нагорняк Як можна було Кудлаєнка поміняти на це?????!!!!!!!

Журналісти 1+1: Пашковський зайвий нардеп

#Гроші #Пашковський Як вдалося дізнатися журналістам програми "Гроші" телеканалу 1+1, вінницький #нардеп Максим Пашковський, за півроку особливо не попрацював. В інтерв'ю журналістам сказав, що направив сто запитів, а журналісти підрахували… і виявилося, що відправлено тільки два. Окрім цього, виступив він з місця тільки двічі, а у створенні Законів участі активної не барв. Та й навіть і ті два запити та пара виступів Вінниці та його виборців не стосувалися, запевняють журналісти.

Posted by Вінницька Хвиля on Tuesday, February 11, 2020