Бо після тотальних прогулів засідань підсудного депутата обласної ради Юрія Яремчука за рішенням судді Руслана Калеянка мають примусово доставити на наступне слухання справи в міський суд Вінниці через ігнорування підсудним повісток і надання “лівих” документів про своє лікування на стаціонарі в “Пироговки”!

– Адже коли адвокат Яремчука 12 лютого показав у суді фото із телефону довідок про буцімто госпіталізацію свого підзахисного депутата, то в хворобу — двохстороннє запалення легень ніхто не повірив. Адже Юрій Якович ще кілька днів тому був присутній і як молодий Поплавський “криком кричав” на засіданні депутатської комісії із комунального майна! І навіть не кашляв на колег! А тут він вже хворий і на суд прийти вкотре не може…

– Заберіть цю макулатуру! – сказав адвокату депутата Яремчука суддя Руслан Каленяк, який також не повірив “фабульним” довідкам… І жорстко вирішив припинити цей цирк екс-регіонала, що явно мав піти в актори чи циркачі із такими талантами до перевтілень із хворого на крикуна в облраді. Тому вже 21 лютого депутата Юрія Яремчука за рішенням суду мають примусово доставити в суд на 9.30 ранку… Бо навіть досвідченому судді Руслану Каленяку набридло слухати всі ці казки  підсудного депутата Юрія Яремчука, який зухвало ігнорує суд із Тетяною Редько.

Юрій Яремчук

Нагадаємо, що в цей день справжній детектив розігрався після судового засідання у справі нападу на Заслуженого журналіста України депутата Тетяну Редько депутатом Вінницької ради від Опоблоку Юрієм Яремчуком. На судове засідання з’явилися усі, крім Юрія Яремчука. Його адвокат пояснив суду, що відповідач прибути не зміг, бо наразі перебуває на стаціонарному лікування у пульмонологічному відділенні обласної лікарні ім. Пирогова.

– Вже всім очевидно, заявила в суді потерпіла, її колеги — журналісти “33 каналу”, громадські активісти та читачі, які прийшли підтримати журналістку, що справа зумисне затягується і спочатку розслідувалась, а потім слухається в суді вже другий рік.. Бо вже на другий день вся Україна споглядала шокуюче відео, коли депутат від Опоблоку Юрій Яремчук, бачачи, що Тетяна Редько біля крісла депутата Вигонюка між рядами робить відеорепортаж, цілеспрямовано пішов на неї, почав штовхати, а потім вискочив на стілець колеги і схопив за волосся, травмувавши шию, далі став на підлогу і пішов на вихід. Без вибачень і надання допомоги.

Це в Англії за пару місяців довели, хто і чим хотів отруїти Скрипалів. А у нас варто фальшувати довідки,вводити суд в оману : то адвокат не може то підсудний хворіє… А там терміни вийшли і все… Пізно вершити правосуддя

Коли через відсутність підозрюваного судова засідання закрили — група депутатів та журналістів вирішили відвідати депутата на “больнічній койці” на стаціонарі. Б ж якщо в Пироговці — то це серйозно! Як і годиться купили вітамінчіків.

– Хоча після заяви адвоката і прочитаним прямо в залі прокурором лікарняним листом, що ще з 28 січня цей хворий на стаціонарі… в депутатів та журналістів, які сиділи ще вчора з ним в комісії облради почало якось двоїтися в очах. А якщо ще пригадати що підозрюваний не просто приймав участь 4-6 лютого в комісії з оцінювання керівників комунальних закладів у Вінницькій облраді, а виходив не раз до мікрофона і вимагав мало не силомінь як і його однодумці, доставити в залу заступника губернатора Ігоря Івасюка бо він сачкує ( це відео бачила також вся Україна) як і фото… То НАПРОШУЄТЬСЯ ЗАПИТАННЯ – ТО ХТО Ж САЧКУЄ… чесно скажемо, учасники процесу це називали по іншому… здогадуєтесь як?!

Після цього четверо колег-депутатів вирішили провідати Юрія Яремчука у лікарні, адже тільки вчора вони бачили його цілком здоровим на засіданні Отож, три групи журналістів, депутатів та громадських діячів їдуть до лікарні. Одні прямо в пульмонологію — де в один голос свідчать — тут такого немає. І в бюро реєстрації — теж не знайшли.

Аж раптом третя група — що поїхала до адміністрації лікарні – в коридорах зустріла його захисника – адвоката Корбана… СОВПАДЄНІЄ?!

Головний лікар Олександр Жупанов люб’язно прийняв групу “ПОШУКОВЦІВ” розповів, що такий пацієнт на даний момент на лікуванні у жодному з відділень не перебуває. Перебував — але вже давно — ще в тому місяці і його успішно виписали…

І доки 21 лютого вже примусово доставлятимуть до суду Яремчука, як постановив суддя. У громадських активістів, журналістів, депутатів виникло багато запитань — агов, Анатолію Олійник, а у вас випадкового не було подібного роздвоєння, коли вручали людині, яка проходить по декількох кримінальних справах ПОЧЕСНУ ГРАМОТУ?!

Юра, ТО КУДИ НЕСТИ АПЕЛЬСИНИ? БО до 21 погниють!!!