“Укрпошта” припинила приймати посилки на відправлення в Китай через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній, викликаному коронавірусом”, – повідомляє прес-служба “Укрпошти”.

“Щодо доставки вихідних поштових відправлень на експорт з України в Китай ніяких заборон з боку Національної пошти Китаю зараз немає. Однак, у зв’язку зі значним скороченням більшістю авіакомпаній рейсів у Китай на невизначений термін, прийом всіх видів відправлень в Китай тимчасово припинений”, – сказано в повідомленні.

Всі посилки прийняті до 11 лютого будуть доставлені, однак загальні терміни доставки поштових відправлень можуть бути змінені. Національна пошта Китаю і інші логістичні партнери, які здійснюють доставку з цієї країни в Україну, не мають ніяких заборон від ВООЗ та Всесвітнього поштового союзу на вивезення пошти з території Китаю. Однак, через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній, терміни транзиту пошти в Україні можуть бути збільшені. Національна пошта Китаю приносить вибачення за тимчасові затримки і незручності.