За нашою інформацією, Сергій Бельц, нещодавно обраний головним лікарем первинки на Вишеньці, дізнавшись, що Юра філонить і його по-крупному підставляє – «по настоящему болеющого» вже виписав. Виявляється це йому видасть довідку сімейний лікар за дні коли він здоровісіньким «ставив до стінки» директорів театрів та всю культуру на засіданні 4 лютого і шукав в їхніх закладах корупцію (див фото на сайті Облради.). А потім так само вимагав заступника голови ОДА Івасюка не прикриватись «больнічним» (ну як він?!) і прийти на «розговор» – вже 6-го. А тоді поряд із Хмілем-заступником сидів і визначав «Людину року» ще і 11-го… «Ценний експерт»!!!

Але дамоклів меч – доставити підозрюваного у кримінальній справі депутата від Опоблоку Юрія Яремчука примусово (тобто у супроводі поліції) 21 числа до зали суду навис.

Тому, як повідомляють нам джерела інформації, він судорожно шукає «больнічку» яка б його прийняла «на операцію». Чи це буде операція «и» чи може якісь давні поліпи в носі чи жировик вирішить вирізати – хто його зна… судячи із останніх подій – фантазій та зухвальства йому не позичати. Тому попереджаємо лікарів – бажано ретельно перевірити «больного» бо постанова суду та пристальна увага ЗМІ – це досить вагомі аргументи зупинити ці хитрування! Ще місяць до закінчення термінів давності! Тому цирк з філонення тільки починається

Сергій Годун

6 лютого — під час оцінювання роботи керівників комунальних установ