35-річна шведська принцеса Софія пройшла прискорені триденні курси в медичному коледжі і пішла працювати до стокгольмського госпіталю Софіахеммет, щоб допомагати в боротьбі з пандемією SARS-CoV-2. Софія – дружина принца Карла Філіпа, єдиного сина правлячого короля Карла XVI Густава, який займає четверте місце в черзі успадкування шведського престолу. До шлюбу вона отримала популярність як модель та учасниця реаліті-шоу, пише видання Hello. Зазначається, що додаткові працівники знадобилися, щоб знизити навантаження на лікарів та медсестер.

А це 24-річна Бхаша Мукерджі, володарка титулу “Міс Англія 2019”. Дівчина – дипломований медик, і вона повертаться до роботи лікаря, аби врятувати людей від коронавірусу. Бхаша вважає, що в розпал пандемії медичний працівник повинен бути на передньому плані боротьби з коронавірусом. Уродженка Індії, Бхаша Мукерджі приїхала до Англії разом з батьками, коли дівчині було 9 років. Виросла вона в Дербі. Здобула вищу медичну освіту. А у серпні минулого року вона перемогла на конкурсі “Міс Англія”.Коли світ охопила пандемія, Бхаша не захотіла залишатися осторонь, адже в її силах врятувати чиїсь життя. Тим паче, що вона отримала повідомлення від своїх колишніх колег з лікарні “Пілігрим” у Бостоні (місто у графстві Лінкольншир), які розповіли про нинішню важку ситуацію. Туди Бхаша й вирішила повернутися.

Меган Маркл та принц Гаррі у Західному Голлівуді в США розвозять людям з групи ризику їжу. Королівська пара відмовилася від своїх титулів і разом з сином Арчі переїхали жити до США. Колишні герцоги Сассекські залюбки спілкуються з простими громадянами, а нещодавно взялися допомагати організації Project Angel Food доставляти продукти харчування для людей з серйозними захворюваннями, як ВІЛ/СНІД, рак, ниркова недостатність, діабет, серцева недостатність. Більшість клієнтів у віці старше 60 років. Протягом одного дня, дотримуючись усіх засобів захисту Меган та Гаррі розвезли понад 20 продуктових наборів. І корона з них не впала.

Ілона ВАЛЬТЕР