Він пояснив, що таким чином вирішив заробляти собі на прожиття.

Працював уночі, вже після усіх занять, але правоохоронці вирахували його і затримали саме у той момент, коли він вийшов «на роботу», на вулицю Келецьку. 20-річний вінничанин шляхом закладок розповсюджував амфетамін, канабіс і PVP-сіль. У правопорушника оперативники вилучили 30 пакетиків для закладок.

– Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього 10 згортків з амфетаміном, 10 — з канабісом та 10 – з PVP-сіллю, — розповів начальник управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції Віталій Стахов. — Він працював на один з інтернет-магазинів у мобільному додатку Telegram. Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу. Слідчі відкрили кримінальне повадження і вже оголосили хлопцю підозру про вчинений злочин. Наразі підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Варто додати, що така історія у студентській Вінниці — непоодинока. Прикро, що, шукаючи для себе якийсь підробіток, студенти обирають саме цей, котрий приносить легкі гроші. Про все інше вони намагаються не думати.

Ілона ВАЛЬТЕР