Тому напередодні вінничани активно коментували можливість прийому  евакуйованих в одному із санаторіїв чи дитячих таборів на Вінниччині для 2-тижневого карантину.

Ruslan Anfilov Мля, я такої бездарної операції по евакуації ще не бачив. Завтра толієщьо будєт. Не дай Боже в Україні справжній вірус. Це просто кіздець

Olena Kachurovska Ну таке. Теж невесело. Побачимо, що буде коли літак долетить до України. Боже поможи

Oleg Lavrik Так у них же все было распланировано до мелочей. Так нам заявили по ТВ. А сейчас каким боком наш город?

Svetlana Shepovalova Цікаво, хто розгоняє таку паніку? Щойно прочитала, що начебто в “Феофанії” розмістять

Alex Kanarski Зараз таких жахів наженуть такими публікаціями, що народ згоден буде відразу на летовищі розстрілювати тих пасажирів з Китаю

Татьяна Стрикун Яка дурість, подивіться на статистику грипу та туберкульозу в Україні…

Марина Сенчик В якби серед евакуйованих з Китаю були ваші батьки чи діти??? Чи як завжди – за чужою щокою зуб не болить…

Станом на ранок 20-го лютого літак Скай Ап із людьми кружляє над Харковом, який затягло туманом, евакуйованих буцім-то планують відвезти у санаторій УМВС у Нових Санжарах на Полтавщині.

Перед цієї операцією називали 4 «бази» для проходження карантину евакуйованими із Китаю, але не називали точні місця та області…

Як передає Українська Правда, Голова Харківської обласної держадміністрації Олексій Кучер зазначив, що “Харків є транзитом”, але куди повезуть людей, він не сказав. За його словами, Харківщину не розглядають як місце для карантину, але вона готова.

Кучер повідомив, що проходити контроль у терміналі евакуйовані не будуть – одразу перемістяться в автобуси. Йдеться про 73 особи, разом із супроводом.

Водночас, за його словами, літак нині прямує в бік Києва.

Причиною цього може бути сильний туман, який огорнув Харків .

Літак зайшов у повітряний простір України близько 7:00. Спочатку він летів у бік Харкова, а потім почав робити кола на південному заході області. Пунктом призначення борту вказано аеропорт “Бориспіль” під Києвом.

Тим часом, у Нових Санжарах Полтавської області люди перекрили дорогу і протестують проти того, щоб туди привезли евакуйованих із китайського Уханю людей.

У Вінниці жодної активізації біля аеропорту чи дорогах до нього 20-го лютого не помічено…

За матеріалами Української Правди