До нас прийшов циклон Юлія! Він сформувався над Німеччиною  і прийшов  до нас  із дуже сильним вітром,  дощами  і мокрими  снігами.  Словом, негода! – прогнозувала напередодні синоптик Наталка Діденко. –  24-го лютого циклон Юлія приніс до нас опади із штормовим вітром.

Протягом дня опади зміщуватимуться разом із циклоном у східному напрямку, тому, наприклад, в другій половині дня понеділка основний вологий “удар” приймуть на себе східні області, а також Дніпро з районами, Сумщина, Запоріжжя.

Проте штормовий вітер бушуватиме у більшості областей України.

Дуже будьте обережними завтра через цей вітрисько!

У Київ циклон стрибоне вже найближчої ночі. Спочатку йтиме дощ, потім він перейде у мокрий сніг.

Штормовий північно-західний вітер досягатиме поривів 15-22, чи й більше, метрів за секунду. Вдень у Києві опади слабшатимуть і припинятимуться. Але сильний вітер залишиться впродовж усього дня!!

Хто злегковажить прогнозом, не закріпить усе цінне добро, не покладе парочку естетичних цеглин у власні кишені і його занесе вітром прямісінько у Чорне море, хай тоді не киває на синоптиків, я – попереджала.

І традиційно! Уникайте непевних конструкцій, білбордів, ЛЕПів, високих старих дерев і тривалого стояння-ходіння під аварійними балконами, та, й взагалі, під балконами.

Триматися традицій – це запорука безпеки та життя)