Звичайно, що основною критерією цього конкурсу є краса, яку кожна учасниця мусить продемонструвати на найвищому рівні. На переможницю чекає в подарунок ексклюзивна срібна корона Міс Вінниці, путівка на двох до Європи, хутро, сертифікат на 1 рік у фітнес – центр, та сертифікат на 5000 в магазині взуття. Окрім титулу переможниці «Міс Вінниця» будуть ще такі номінації як «Віце Міс», «Міс Глядацьких Симпатій» та «Міс Мас-Медіа», яку обиратиме журналістське журі.

З давніх часів жінка – це храм любові та краси, доброчесність та справедливість. Кожна з конкурсанток вже гідна перемоги адже 1,5 місяці праці над собою, регулярні тренування, та шалений ритм підготовки до конкурсу здатна пройти та витримати далеко не кожна дівчина. На благодійному аукціоні фіналістки конкурсу зібрали 43 тисячі та передали їх на лікування для хворої дівчинки. Це вкотре показує, що вінничанки, красиві як зовні так і в душі.

Для глядачів та учасниць чекає багато приємних сюрпризів, зокрема зірковий гість – Ivan Navi. Концертну програму буде проводити трійка ведучих, а саме Юра Постовий, Дмитро Звонарь та Іннеса Подолян. На конкурсі вперше представить свою колекцію Олександр Очеретний. Також буде дефіле в образах від Олександри Хедоян, вечірні сукні від салону «Княжна» та купальники від Victoria`S Secret. Найбільш вражаючим фактом, є те, що дівчата можуть брати участь у конкурсі Міс Вінниця більше аніж один раз. Євгеній Майданик, один із власників конкурсу, каже, що за 23 роки проведення заходу, 7 разів перемагали дівчата, які прийшли двічі. Тому любі вінничанки, потрібно іти до своєї цілі не зважаючи на поразки.

Софія Копач