Моїй єдиній донечці 12 років,  за ці роки Настюша перенесла 10 оперативних втручань,  має судоми,  терпить страшні болі, бо має важку форму ДЦП. Ми проживаємо в Вінницькій області, м.Іллінці.Виховую та доглядаю донечку одна, тато Настусин помер. Звичайно важко, та ми стараємося зберігати позитивне мислення. Також допомагає віра, та молитва. Я постійно молюся до Бога про витривалість, силу, мудрість у вихованні, лікуванні та догляді за Настунею.

Ми не втомлюємося дякувати людям,  котрим небайдужі чужі страждання. Спасибі тим, хто завжди відгукується на прохання допомогти. Кожного місяця ми витрачаємо на життєво необхідні ліки, препарати, спеціальне харчування,  тому що дитина сама не жує їжу. На це йде близько 10 000 грн. Препарати, спеціальне харчування Настуня приймає постійно.

Дуже благаємо небайдужих, тих в кого є бажання й можливість придбати самостійно Настюші харчування (фото харчування, та рахунок на харчування додаю з листом) та передати нам або ж допомогти фінансово закупити життєво необхідне для дівчинки!!!

Іноді я просто змушена звертатись по допомогу до інших, бо виховую донечку разом зі своєю мамою,  а наших статків мало на що вистачає.

Завдяки підтримці небайдужим серцям донечка має спеціальну реабілітаційну машину для занять, зібрали кошти на один курс лікування в сербських лікарів які приїздять у м.Київ, закупили памперси, непромокаючі пелюшки, придбали знову спеціальне харчування яке ми кожного разу замовляємо з Німеччини, Швейцарії і його потрібно Настуні приймати на постійній основі.

Ми безмежно вдячні щедрим людям за турботу, опіку, допомогу!

Ще є дуже велика потреба в ортопедичному матраці так як донечка має сколіоз і більше часу проводить на ліжечку.За рекомендацією лікарів Настусі необхідний спеціальний ортопедичний стілець для годування, він дуже дорого коштує, ми плануємо його придбати за кордоном

Бажаємо вам та вашим сім’ям щедрих Божих благословінь

Номер картки ПБ : 4731 2191 2140 2196 (Таран Аліна ).

Вайбер: +380500133244, тел.моб.:0500133244