Нещодавно на сторінках газети «33-й канал» було розміщено повідомлення про об’єднання патріотів-вінничан «Вінничани – ми», чи як там…

У повідомленні детально розповідалось про те, що «всіх достойних вінничан дана організація проведе ….. за руки в органи місцевого самоврядування — сільські, селищні, районні, міську та обласну раду!» «Громадський рух проти фейкових партій» провів розслідування, хто ж ці патріоти-вінничани і хто за ними стоїть? Результати — шокували! Виявляється, це не громадський рух, а чергове політдітище Колі Філончика, яке не має відношення до справжніх лідерів — вінничан. І цей «чистий політик» пройшов брехнею не тільки Вінниччину, але й всю Україну. Які партії він тільки не провалив! А потім ошукані кандидати та політпроєкти бігали і бігають за вкладеними мільйонами, які Коля викинув на вітер… А обіцяв привести до перемоги. Партія регіонів на Вінниччині — провальний проєкт, радикалів — завалив, потім БПП, вибори на Немирівщині та в Бару — знову провал… А далі суцільні провали.

Про те, як він радив Олійнику назвати майданівців сепаратистами і приплести російський слід, знає вже не лише Україна — Європа! Голова досі відмивається від цього «позору»… Про те, скільки на нього витратив Демчак і як він мочив засновників і газету «33-й» за їхню принципову позицію — знає вся область. І знову провал. Намножені сайти, фейкові тролі та боти, які обливають брудом справжніх лідерів Вінниччини знову провальні. Який наступний провал готує Коля Філончик? Неважко здогадатися.

Навіщо ж таким людям, які програли все в своєму житті, ще один політичний проєкт? Відповідь одна — витягнути кошти із «спонсорів», а головна мета таких маргінальних партій — дерибан землі, відкати, кришування та шахрайство. Можуть прикриватись прізвищами відомих осіб Вінниці та зокрема волонтерів, військових, співаків, але насправді мета таких і подібних організацій – це одурманювання вінничан, заволодіння шахрайськими методами коштами та багато іншого. «Рух проти фейкових партій» закликає кожного із вас думати: куди приведе вас Коля Філончик і йому подібні. «Громадський рух проти фейкових партій» на Вінниччині і надалі уважно буде відслідковувати брудні проєкти, які заснували та розкручують такі «горе-політповії».

Прихід до влади брехунів і їхніх політпроєктів приведе до краху Вінничччини і кожного з нас. Закликаємо до руху проти фейкових партій і їхніх ідеологів! Разом ми сильні!

Громадський рух проти
фейкових партій