Два серця поєдналися у палкій любові, й свідченням їхнього кохання став наступний крок у стосунках — пропозиція руки і серця.

19 лютого вінничанин Владислав просто посеред центру міста освідчився своїй коханій дівчині Ірині. Чарівна мелодія скрипки, 77 тюль­панів та феєрверк — такого сюрпризу вона не чекала і на очах десятків перехожих відповіла заповітне «так».

– З Іриною ми разом навчались в школі №23. У випускному класі нас двох запросили до танцювального колективу — потрібно було підготувати номер, щоб представити на публіку. Й в той період, як вивчали танець, я закохався й зрозумів — це моя доля. Після школи вступив до Вінницького тех­нічного університету, в майбутньому буду інженером-енергетиком. Кохана закінчила студію танцю «Барвінок», хоче профе­сійно викладати, саме тому обрала професію вчителя у Вінницькому педагогічному університеті, — розповів перед ос­відченням Владислав. — Наближалась п’ята річниця наших стосунків, відсвяткувати її в кіно чи просто у кафе не хотів. Тому я твердо вирішив — освідчусь, але вже у рідній Вінниці біля вежі, яку так люблять закохані. Розповів про все батькам. Вони підтримали, мама навіть прийшла особисто й покликала журналістів улюбленої газети «33-й канал». Друзі допомогли з організацією.

Попри хвилювання Владислава освідчення вийшло дуже зворушливим. Адже як тільки зі своєю коханою він підійшов до вежі, там для них скрипалька зіграла романтичну пісню відомого співака Ed Sheeran «Perfect». Під мелодію хлопець вручив Ірині каблучку та букет білих тюльпанів. Вона відповіла заповітне «так». А далі поцілунки, обі­й­ми, феєрверки… Зов­сім незнайомі люди підтримали їх оплесками, дехто не стримував сліз, фільмуючи цю «лавсторі» на мобільний телефон.

Вікторія Снігур
Фото Олексія Бойка