Вже з 1 березня зробити це уже неможливо. Газовики радять вінничанам скористатися іншими способами — таких нарахували 9.

А кілька днів тому у «Вінницягаз» відбулась пресконференція, адже працівники компанії пояснили як саме та у які строки необхідно передавати показання лічилька. Чому при цьому варто використовувати саме онлайн сервіси «Вінницягаз».

У компанії наголошують: показання газового лічильника потрібно передавати щомісяця з 1 по 5 число у визначений спосіб. Для зручності клієнтів функціонують ряд онлайн-сервісів АТ «Вінницягаз». Вони забезпечують безпосередній зворотній зв’язок компанії з кожним клієнтом та можливість оперативного інформування споживачів про новини ринку газу.

На сьогодні для передачі показань лічильників та вирішення інших «газових» справ споживач може обрати будь-який зручний канал комунікації:

особистий кабінет на сайті 104.ua https://bit.ly/3ayNksr ;
мобільний додаток 104Mobile для Android http://bit.ly/2ZvlI2j;
мобільний додаток 104 Mobile Light для iPhone http://bit.ly/2KjleGk;
чат бот «7104ua» у месенджері Viber http://bit.ly/2IyJmph ;
смс на короткий номер 7104 у наступному форматі: номер особового рахунку (10 цифр), пробіл, показання лічильника (5 цифр);
голосове меню IVR, яке працює цілодобово за номерами контакт-центру у розділі “2”;
електронна пошта contact@vn.104.ua.

Довідкова інформація – за телефонами Контакт-центру компанії (0432) 509-104, (067) 01-10-104, що працює щоденно з 08:00 до 20:00 год.

«Крім того, в регіоні функціонують 7 сучасних Центрів обслуговування клієнтів АТ «Вінницягаз.” У Вінниці ЦОК знаходиться по вулиці Шмідта, 32. Тут споживачі отримують послуги офлайн. При потребі менеджери центрів надають також допомогу клієнтам у реєстрації онлайн-сервісів.» – пояснює начальник управління клієнтського сервісу АТ «Вінницягаз» Алла Гнатюк.

Основною сферою діяльності АТ «Вінницягаз» є розподіл природного газу. На сьогодні рівень газифікації Вінниччини становить 54 %. Природний газ отримують майже 453 тис. сімей і 4,3 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги розподілу становлять  637 088,93 тис. кубометрів природного газу на рік. АТ «Вінницягаз» входить до реєстру великих платників податку у Вінницькій області. У 2019 році до бюджетів різних рівнів компанією було сплачено понад 92 мільйони гривень.

«За лютий дистанційними сервісами передали дані понад 87 тисяч клієнтів «Вінницягазу». На сьогодні Особистий кабінет на сайті 104.ua мають понад 130 тис. споживачів газу Вінниччини. Крім того, понад 35 тис. споживачів користуються чат ботом 7104ua у Viber. Це свідчить про зручність та доступність сервісів для клієнтів», – зауважила начальник Управління клієнтського сервісу Алла Гнатюк.