Йде весна, а значить, несе щастя! Відкрийте їй свої душі і серця. Нехай у них стрімко увірветься кохання і любов! Любити треба, і завжди! Бо Бог є любов! Любіть чоловіків і жінок! Любіть дітей і онуків! Любіть Україну, любіть природу і світ! Любіть ближнього!

А для того, щоб все сталось — треба, щоб було здоров’я! А для того, щоб воно не підвело, полюбімо себе!

Пам’ятайте, астрологи кажуть, що у світі немає більше нічого, а лише два начала: чоловіче і жіноче – інь і янь. І саме в поєднанні вони вчиняють 10000 вчинків на Землі! Отож, що зроблено, побудовано, завойовано і зруйновано на планеті – саме від поєднання цих начал. На зло, для самоутвердження, во ім’я її чи його, через кохання і вдячність. Саме так все виникало на Землі – виростали палаци і виникали війни, будували міста, країни, завойовували світ і в одну мить руйнували все! І все через НЕЇ чи ЧЕРЕЗ НЬОГО! ЗАРАДИ НЕЇ ЧИ ЗАРАДИ НЬОГО.

Тому бажаю всім нам во ім’я її величності жінки, матері, сестри робити лише героїчні вчинки. Шановні чоловіки: коли будете вітати нас із днем народження, на всякий випадок пам’ятайте – ми не прагнемо бути сильними і відважними – такими ми стаємо через необхідність або тому, що ви не такі!