У кожного із вас є поряд чи у серці якась красива, розумна і мудра жінка і такий же чоловік. Але одинокі. Бо в когось часу немає.

А в когось у провінції – вибору. Але серця і в провінції, і у великих містах однакові – вони прагнуть любові і щастя! Прагнуть тепла і доброго слова. Вірного і надійного супутника по життю. І готові віддати йому чи їй все тепло і любов, яка живе в серці і душі.

Більшість не прагне інтернет-стосунків, бо ж там «безпредел». Може поставити фото Алена Делона зек – рецидивіст чи Софі Лорен – вишукана шахрайка.

То давайте скористаємось досвідом рекомендації. Так, зведемо і зісватаємо дві половинки, допоможемо в пошуку одиноким серцям.

Пропоную писати нам про свою подругу чи товариша, а тим, хто має на приміті кандидата чи кандидатку для серйозних стосунків, відгукуватись.

Поєднуємо два серця

Вона похресниця моєї мами. Висока білявка, в міру повнувата. Дуже вродлива жінка 39 років. До цього не була одружена. Бог не дав можливості стати мамою. Тому допомагає своїм племінницям і племінникам. За освітою медсестра. Але, розуміючи, що цими мізерними заробітками себе не прогодує – поїхала заробляти за кордон. Придбала квартиру, автомобіль. Але матеріальний затишок – це добре, та хочеться затишку і для душі та серця.

Наталя, так звати жінку, навіть не здогадується, що я хочу ось так її зісватати. Бо горда. Може, і у вас є такий чоловік чи хлопець, який захоче познайомитись із нею для серйозних стосунків, щоб утворити сім’ю? Діти, думаю, не стануть на заваді.

Якщо є, пишіть нам на адресу: м. Вінниця, пр. Космонавтів, 23, «33-й канал»

Або на електронку gazeta@33kanal.com

З поміткою: у рубрику «Поєднуємо два серця».