Влітку в Іванові відбудеться мультикультурний фестиваль «Іванівські вихідні». Уже відома дата проведення фестивалю – 6-8 червня 2020 року, – повідомляє Калинівка City.

Ладнайте старі ровери! Адже вони бувають нічим не гірші — а може і кращі! – ніж нові. Одним з найколоритніших заходів фестивалю стане ралі на ретровелосипедах у рамках проекту Le Voyage Vintage. Це вже вдруге Іванівська об’єднана громада прийматиме такі велоперегони.

У 2019 році в Іванові вперше відбулося ралі на ретровелосипедах. Рік тому сільський голова Михайло Кулик крутив педалі свого велосипеда і висловлював надію, що ралі на старих велосипедах стане гарним іміджевим заходом для громади, ще більше розкриє туристичний потенціал Іванівської ОТГ.

Власне, так і сталося. Тепер в громаді відбудеться мультикультурний фестиваль, а ралі на ретровелосипедах стане його складовою. Під час «Іванівських вихідних» на початку червня заплановані також всеукраїнські гравійні велоперегони, концертна програма, представлення туристичних об’єктів громади та, як зазначають організатори, «багато інших приємних несподіванок».