17 березня на базі Вінницької політехніки розпочнуться безкоштовні курси з перепідготовки для військовослужбовців.”Підприємництво та інформаційні технології в бізнесі” від проєкту “Україна-Норвегія”.

Директор Центру “Україна-Норвегія” Юрій Бурєнніков каже, що “головна мета – показати ветеранам, що відкрити власний бізнес – це реально, і непотрібно боятись робити перші кроки. Ми навчаємо працювати з мінімальними інвестиціями”

Триватиме навчання три місяці. Учасниками курсу можуть стати учасники бойових дій, військовослужбовці силових структур, звільнені в запас, або такі, які планують звільнятися, а також члени їхніх родин.

Військові прослухають лекції з таких дисциплін:організація підприємницької діяльності, бізнес-планування, менеджмент та маркетинг, інтернет-технології в бізнесі, ораторське мистецтво.Дві третини курсу складатимуть практичні заняття. Цілих 6 годин на тиждень слухачі курсу вивчатимуть англійську, можлива також інтерактивна форма вивчення — в онлайн режимі.

Випускники курсів отримають свідоцтво про професійну перепідготовку та спільний сертифікат Університету NORD й українського вишу.