Добрий день, шановна редакціє. Прочитала статтю «Продали розвалену хату сироті» і хочу висловити свою думку.

Шановна редакціє «33-го каналу». Моє ім’я Вікторія Неїлик. На даний час я є власницею будинку в селищі Тростянець по вулиці Щаслива, через який в Інтернеті точиться стільки розмов.

Якщо чесно, мені просто огидно від тієї брехні, якою поливають мене, мою сім’ю і тепер вже мою влас­ність. Так, я сирота і, можливо, в якійсь мірі не захищена, бо я молода і не знаю законів, бо я, врешті-решт, не маю батьків і нікому порадити мені і захистити мене від нападок пана Ратушного, який вже дістав нас своїм недобудованим і захаращеним будинком.

Але це не значить, що можна влазити в моє приватне життя, зачіпати мого чоловіка, брехати, що він нібито вимагав компенсацію в розмірі п’яти тисяч гривень. Це все брехня. Я вже говорила і повторюся, цей будинок я знайшла сама через олх, і він мені сподобався. Ніяка стеля тут на голову не падає. І мені, і моїм дітям дуже комфортно в ньому живеться. Я запрошую вас до себе, щоб ви все побачили своїми очима.

Хочеться попередити цього дядька Ратушного, щоб не ходив і не збирав про мене та мого чоловіка інформацію, тому що в сільській раді села Оляниця, де проживає родина мого чоловіка, нас попередили, що він приходив до них і розпитував за мою сім’ю. Це вже виглядає як цькування та переслідування моєї родини, і я буду змушена звертатися до спеціальних органів за захистом. Я не хотіла купувати його, бо він не підходив для моєї сім’ї.

Я більше ніж впевнена, що і Ратушний, і редакція газети «Шанс» переслідують свої цілі, тому попрошу не принижувати нас через свій незадоволений інтерес. Наголошую, будинок я знайшла сама в оголошенні через сайт ОЛХ. Він в доброму стані, в ньому є всі зручності і він навіть був частково мебльований.