Чоловік стверджує, що кастинг-менеджер проєкту запросила його на зйомки як експерта з релігійних конфесій, проте вже в ході запису програми з’ясувалося, що він став учасником випробування. Екстрасенс Лідія Андреєва заявила, що попри ефектний зовнішній вигляд організм нашого земляка пошарпаний, і начебто в минулому він мав великі проблеми зі здоров’ям та лікувався. Інші учасники зазначили, що Сергій Сизонюк – зла та агресивна людина. Наприкінці чоловік не витримав такого приниження й покинув студію зі словами: «Я не лох, я пізнав Бога». Й тільки днями уродженець Козятина вперше наважився розповісти про всі закулісні подробиці містичного шоу.

– Перш ніж прийти на зйомку, випитали в мене всю біографічну інформацію, яку потім використовували в своїх «боях» екстрасенси. Наприклад, кастинг-менеджер Катя втерлася в довіру й ставила мені купу запитань, піднімалася тема особистого життя. Я подумав, що це її власний інтерес, людина я щира, тому почав розповідати про себе, — каже Сергій Сизонюк. — Вона запитала мене, як я прийшов до Бога, коли і чому почав читати Біблію. Розповів, що в лихі 90-ті я був у рекетирському угрупованні, курив анашу, що в ті часи мав прізвисько Пума.

А тоді на зйомках про це повідомили екстрасенси й заявили, що дізнались дані від духів мертвих. У програмі мене показали в жахливому світлі, висмикнувши з контексту фрази і видаливши більшу частину відзнятого матеріалу. Це все розводняк і підстава! Вони повинні були заплатити мені кілька тисяч гривень за участь у зйомках. Та я відмовився від тих грошей. Але судитись ні з ким не збираюсь.

Додамо, що Сергій Сизонюк зараз мешкає у Києві, працює фітнестренером та навіть знімається у кіно завдяки своїй атлетичній статурі. У творчому доробку чоловіка близько сотні авторських пісень, які він виконує під гітару. Багато разів наш земляк знімався у рекламних роликах, у тому числі всесвітньовідомих брендів. А ще він є лідером групи «ВЕСТНИК», з допомогою відеоблогів активно проповідує Слово Боже.

Валентина Лісова