Квитки на скасовані поїзди можна буде повернути протягом місяця.

Закривають рух залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та далекому) у зв’язку з карантином, спричиненим спалахом гострої респіраторної хвороби COVID-19, – сайт «УЗ». Поїзди виконають останні рейси за графіками курсування 17 березня. «Компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на усі скасовані через введення карантину рейси – без стягнення додаткових зборів. Для зручності пасажирів та уникнення концентрації людей біля кас, Укрзалізниця подовжила термін повернення квитків до 1 місяця від дати запланованого відправлення поїзда, що скасований», – йдеться в повідомленні.

Пасажирів просять не поспішати на вокзали повертати квитки і не піддавати своє життя загрозі, перебуваючи в натовпі. Квитки, придбані через Інтернет, повертаються через онлайн сервіси. Вантажні залізничні перевезення тривають.

У ніч з 16 на 17 березня Укрзалізниця припинила міжнародне пасажирське сполучення до завершення періоду карантину через COVID-19. Оперативну інформацію можна дізнатися: веб-сайт, канал у Telegram та Facebook-сторінка, а також звертатися до контактного центру Укрзалізниці: у Месенджері та за телефоном 0 800 503 111.

З 12:00 год. 18 березня, нагадаємо, закривають пасажирські міжміські перевезення й метро. Дозволятимуться лише: у маршрутках до 10 пасажирів і таксі, до 20 осіб у тролейбусах, автобусах, вагонах трамваїв.

Станом на 16 березня Центр громадського здоров’я України отримав 94 підозри про нову коронавірусну інфекцію. Сьогодні підтвердилися ще два нових випадки зараження COVID-19 у Чернівецькій області. У Вінниці в медичних закладах перебуває двоє хворих, яких підозрюють на коронавірусну інфекцію. Наразі в Україні сім підтверджених випадків інфікування COVID-19.